Acoustic Bloggers no. 3

Ce m-a facut sa ajung  miercuri seara la concertul Acoustic Bloggers – editia a III-a?

Acoustic Bloggers nu e despre muzica si cat de bine suntem unii sau altii capabili sa o producem. Acoustic Bloggers nu e despre bloggeri, trafic, site-uri, influenta sau statistici. Acoustic Bloggers e despre oameni care au nevoie de ajutorul nostru, in cazul episodului de azi (miercuri, 25 aprilie) de Stefanut  scria Make pe blogul personal in ziua concertului.

O seara-balsam pentru sufletul meu! 

S-a cantat miercuri cu zambetul pe buze pe scena din Joy Pub din Bucuresti, s-a cantat mult, s-a cantat cu sufletul plin de bunatate si sensibilitate, iar noi cei din public am aplaudat, am ras, am cantat si noi, am admirat si am donat dupa posibilitati. A fost un concert cu scop caritabil la care aveam ocazia de a-l sustine pe Stefanut, care sufera de sindrom plurimalformativ.

Felicitari merg pentru toti bloggerii de pe scena care au cantat si ne-au facut seara mai frumoasa, au rupt corzile si au cantat cu mare talent si dedicare: Make & Vlad DuleaOana BrătilăAlin Pandaru, Puiu Creţu, Toma Nicolau & Oana Brutaru, Chinezu, Dan byronDan Pandrea & Andra ZahariaCopolovici, The Runaways (Anca Duma, Ştefan Opriţă & Ionut TecuceanuAugustina Vasile si Daniela Ștefan.

In mod cert, fiecare dintre noi are ceva de oferit. Gandeste-te in slujba carui scop ai vrea sa-ti pui timpul si intreaga energie. Atunci cand oferi din toata inima, ai parte de minuni in viata. Te sfatuiesc sa vizitezi un sanatoriu, imprieteneste-te cu batranii, doneaza pentru un copil bolnav (o poti face chiar pentru Stefanut), fa-ti timp pentru competitiile sportive ale persoanelor cu deficiente fizice sau mergi la orice spital pentru a-ti oferi serviciile. Chiar se merita! Sentimentul e de nepretuit!

Astfel de activitati nu trebuie neaparat sa fie angajamente pe termen lung, dar cu siguranta iti vor vindeca depresiile si te vor face sa ai o parere mai buna despre tine. Urmeaza-ti inima si daruieste. Daruieste persoanei, locului sau lucrului care te serveste sau oricui simti ca ii serveste cum trebuie pe altii. Sa o faci din inima, optimist si increzator. 

Eu va felicit pe toti, va multumesc inca o data si ne vedem la urmatoarea editie Acoustic Bloggers, cu numarul IV.

Alte concluzii dupa eveniment: Epilog la #AcousticBloggers no 3 (Make) sau Acoustic Bloggers: ce contează, până la urmă?! (Ruxa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *