Alege machiajul bio pentru un ten perfect

Mereu mi-am incurajat prietenele sa se macheze cat mai natural. Machiajul poate sa evidentieze trasaturile frumoase ale unei femei sau, dimpotriva. 

Anumite culori – cum ar fi cele luminoase sau nuantele intunecate, pot face sa arati prea formal sau chiar foarte fals. Sa nu mai zic ca unele femei neglijeaza notiunea timpului si se machiaza strident ziua si mult prea sters seara, in cadrul unei petreceri sau reuniuni intre prieteni.

Aspectul ideal este acela cand machiajul este natural si simplu.

Toate avem nevoie de un machiaj care sa ne evidentieze prospetimea si trasaturile frumoase. Machiajul bio iti impune un aspect impecabil al tenului, indiferent daca esti stresata sau obosita intr-o zi de munca, la birou. Mai mult decat atat, produsele bio au un efect benefic asupra pielii, spre deosebire de cosmeticele clasice. Poti reduce din bugetul cheltuielilor cumparand doar produse de care ai cu adevarat nevoie, fara a incarca tenul. Pastrati mai degraba mai putin machiaj, insa optati pentru produsele de buna calitate. Un machiaj realizat profesional poate imbunatati aspectul oricarei femei, evidentiind sclipirea ochilor, hidratarea buzelor si arcuirea sprancenelor. 

Machiajul este un atu in evidentierea frumusetii. Produsele bio hidrateaza pielea, ii ofera prospetime si pastreaza aspectul tanar si sanatos pentru mai mult timp.

 

Lansez astazi pentru toate cititoarele mele, o invitatie la concurs: 

Ce trebuie sa faceti mai exact? Trebuie sa-mi trimiteti mie pe mail sau sa puneti pe facebook-ul vostru (cu mentiune catre mine si catre Organique) o poza de dinainte de machiaj si una de dupa. Sa vedem un before and after de machiaj facut la voi acasa, in fata oglinzii  din baie 😀 

Evident, castiga machiajul cel mai frumos. Il voi alege chiar eu. Concursul se incheie in 28 mai, ceea ce inseamna ca aveti 2 saptamani la dispozitie sa incercati stiluri diferite de make-up. Premiile sunt produse cosmetice oferite de Organique.

Acum sa va vad!  Succes! 

Edit: 29 mai 2012 Felicitari tuturor concurentelor si va ma astept si la urmatoarele! Castigatoarea celor 2 produse din gama Alva de la Organique e Alexandra Ghita! Bravoooo!

One Response to “Alege machiajul bio pentru un ten perfect”
  1. Roxana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *