Anca ne-a adunat la #dumaparty

Recunosc ca m-am plans de cateva ori ca inaintez in varsta, insa mi se pare normal sa ma maturizez si sa accept trecerea timpului cu seninatate si sa fac cat pot eu mai mult sa nu treaca degeaba pe langa mine. De putine ori mi-am sarbatorit ziua si de putine ori m-am simtit si bine. Nici nu imi face placere, pentru ca in general nu sunt mare amatoare de sarbatori, fie ele Craciun, Paste sau altele. Prefer mai degraba zilele normale, obisnuite, care, din cand in cand am bucurii, iar bucuriile acelea sunt mai importante decat sarbatoarea in sine… in plus, ziua mea e toamna si mie nu-mi place de fel acest anotimp. Poate ca e doar o stare, insa am avut numai suparari in aceasta perioada a anului. 

… insa sunt si persoane bucuroase de venirea zilei de nastere

De curand a fost ziua Ancai Duma (colega de breasla si o buna prietena de-a mea) ce si-a dorit o frumoasa zi de nastere, fiind inconjurata si de cei dragi. Ce poate fi mai frumos de atat? Toata distractia s-a tinut pe Matasari 17 si daca am ajuns acasa in jur de ora 4 dimineata, inseamna ca a fost o zi de nastere reusita. M-am bucurat vazand cata lume a reusit sa ajunga la ziua ei, cate flori frumoase a primit si cum a impartit toata seara zambete celor prezenti (cei multi la numar – 80).

Pe 20 iulie a fost ziua in care Anca i-a imbratisat pe toti cei dragi si le-a multumit ca au stiut sa fie acolo, la timpul potrivit. 

Ma bucur pentru ea pentru ca are asa prieteni frumosi alaturi,  proiecte deosebite si experiente aparte! Sa ne vedem sanatoase si pline de viata la urmatoarea aniversare -25 ani!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distractia a fost asigurata si de: Despre AlcoolRedd’sFinlandiaRedbull si Home Mătăsari!
…si de limonada a la Monica, Razvan si Lavinia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *