Articole de dat mai departe

pentru ca un newsletter reușit (sau un articol) să fie share-uit mai departe – prietenilor, colegilor – trebuie scris în așa fel încât să îl determine pe cel care il primește să-l trimită mai departe. Am câteva exemple de newslettere (dar și câteva articole) trimise de câțiva bloggeri dedicați, serioși și bine documentați.  

Important – sunt recomandări mai mult pentru pasionații din domeniul comunicării și a marketingului online. 

Alin Vlad e un bun exemplu și împărtășește zilnic cu noi știri și noutăți din Inbound Marketing. Se interesează de tot ce ține de indistria asta: de la cărti, bloguri, ebook-uri. Dacă într-o zi nu am timp de Feedly, știu că cele mai importante noutăți sunt acolo la el pe blog: allinbound.ro

marketing20.ro: ne ține la curent cu ce s-a mai întâmplat nou în Social Media, ce schimbări/ update-uri s-au mai făcut pe la Facebook, Twitter, etc. Exemplu.

newsletter-ul de la ZeList Monitor ne ține la curent cu cele mai inportante știri din social media românească din ultimele 7 zile: lansări, campanii, știri, statistici, topuri, interviuri, evenimente, cursuri utile. 

și Zoso are pe blog Stirile zilei, iar de la Ligia avem nelipsitul Sumarul de Joi cu linkuri interesante. Mai puteți citi și refresh.ro sau blogul lui Victor Kapra

Pentru iubitorii de ecommerce sau de storytelling, lista e mai lunga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *