Aventura “Colour – Beautiful Things” la final

2014-03-26 17.50.11-2

Martie e pe sfârșite și trebuia să închei cum se cuvine luna cadourilor, pentru că lucrurilor frumoase le stă bine alături de oameni frumoși…

Din păcate, vă anunț că mâine (28 martie) magazinul Colour de pe Calea Victoriei o să-și închidă porțile, însă nu e exclus să ne așteptăm la tot felul de surprize în următoarea perioadă. Ar fi trist să dispară de tot din peisaj păpușile îndrăgite Momiji, carnețelele colorate,  sacoselele din bumbac ecologic, gentile cu citate inspiraționale, creioanele faine… și probabil știi bine magazinul și produsele de acolo, pline de inspirație.

Am un cadou frumos pentru o cititoare a blogului – o păpușă Momiji (la alegere) și două agende colorate. Cum pot ajunge la tine?

Lasă-mi un comentariu aici pe blog și spune-mi care a fost cel mai frumos mărțișor primit/oferit în acest an. Dacă dai și un like la aceast articol – mai bine – așa vor afla și alți prieteni că produsele de la  “Colour – Beautiful Things” pot fi cumpărate doar până pe 28 martie, la prețuri speciale de la revedere, astfel încât să nu ni se facă prea tare dor de ei.

Deci Start concurs pe 27 martie și Stop concurs luni seara, pe 31 martie. Marți ne vedem la un ceai și împărțim păpușile Momiji sau, după caz, ți-o trimit prin curier, acasă. Da, pot participa și domnii, dar sarim peste partea cu ceaiul. :- D

Marti, 1 Aprilie, ora 15 00: Am decis sa ofer ambele papusi Momiji, alaturi de cele 4 agende. Doua fetite mici (de 4 si 6 ani) o sa fie tare incantate de cadourile Colour: mamicile Cristina Pana si Laurei Frunza sunt castigatoarele concursului. Felicitari si merci tuturor pentru participare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *