AVON Online, cel mai mare lant de magazine online dedicate frumusetii

Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2012, 8 din 10 romance folosesc produsele Avon si 140.000 de romani sunt reprezentanti. 

 Nu stiu cate romance n-au incercat macar un produs marca AVON. Cred ca am sters cu totii acel colt de pagina frumos mirositor din catalog, respiram adanc, mai miroseam o data si suspinam pana achizitionam acel produs cat mai rapid. Am crescut ingrijindu-ma cu aceste produse, am fost si reprezentanta, ofeream bucurii colegelor de facultate,  am legat chiar multe prietenii frumoase in acea perioada si ma bucur sa fiu printre Ambasadorii AVON.

avon2

Astazi vin cu vesti tare bune: AVON face totul mult mai simplu si lanseaza in Romania cel mai mare lant de magazine online, in cadrul unei platforme integrate de comert electronic, AVON Online. Platforma nou-creata marcheaza trecerea catre un nou model de business, prin care frumusetea este mai accesibila ca oricand.

Reprezentatii AVON au astfel o afacere la cheie (gratuita) prin care pot cunoaste succesul, devenind antreprenori in mediul online. Cat despre noi,  consumatorii de produse AVON, platforma inseamna o comanda achizitionata mult mai rapid si posibilitatea de a selecta reprezentantul de la care vrem sa comandam. De asemenea, aveam parte si de consiliere personalizata de beauty.

Noua platforma lansata confirma cresterea din ce in ce mai accentuata a numarului de consumatori care aleg sa faca cumparaturi online. Astfel, conform datelor GPeC si Eurostat, aproximativ 1,2 milioane de romani recurg la astfel de servicii. Procentul de 34% al cosmeticelor dintre produsele cumparate online subliniaza trendul ascendent al pietei din ultimii ani.

Ce sa va mai zic… spor la shopping! Pasii de comanda sunt putin greori, mi-ar fi placut sa fie o singura pagina de finalizare a comenzii. In rest imi place noul www.avon.ro. Va las pentru a putea rasfoi tot catalogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *