Baileys, mai mult decat crema de whisky

Sunt seri in care oricat de frig ar fi afara si oricat de obositoare ti-a fost ziua la birou, parca iti ard talpile de nerabdare sa te intalnesti cu prietenele intr-o cafenea primitoare.

Asta am facut luni seara, la petrecerea de relansare Baileys, Original Irish Cream, unde m-am intalnit cu cateva prietene din online pentru a ne bucura de noua infatisare a sticlei, mult mai eleganta si feminina, mai subtire si inalta, ce isi gaseste locul perfect pe usa frigiderului. Restilizarea sticlei are ca obiectiv reflectarea statutului de brand premium, mai sofisticat.

Mi-a placut cum Baileys a reusit sa creeze cadrul perfect in care o multime de femei sa se simta bine, sa poata sta la povesti si sa discute despre stil, eleganta, sarbatori si trenduri. Multumesc Ruxandrei si Irinei de la OxygenPR pentru invitatie. Nimic mai frumos si relaxant pentru cateva zeci de femei intr-o seara de luni!

So… cheers girls! Amintiti-va de cel mai rafinat whisky irlandez cu aroma de ciocolata si vanilie, ce are termen de valabilitate 24 de luni.

IMG_9213IMG_9177

Redesenarea sticlei de Baileys face parte din campania globala “Cream with Spirit”, care urmareste sa aduca in lumina reflectorului spiritul feminitatii moderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *