Baterie externa pentru iPhone

Cea mai bună achiziție a lunii aprilie a fost să-mi iau o baterie externă pentru iPhone – el având o baterie de 1432 mAh. Nu ştiu ce înseamnă asta exact, dar ştiu că e puţin. Ma plângeam în fiecare weekend când plecam pe undeva că rămân fără baterie și nu mai știam ce trucuri să mai folosesc pentru a-mi prelungi viața bateriei de la telefon.

L-am trecut pe auto-brightness, mi-am inchis orice fel de notificări, bluetooth-ul, Wi-Fi-ul, mai ușor cu GPS-ul, cu aplicațiile deschise, nici nu-mi lăsam telefonul pe vibratii. Cu toate astea, nu puteam sa nu folosesc o zi întreagă Instagramul și Twitter-ul.

2014-04-01 18.34.28Aşa că mi-am luat o baterie externa GOODRAM, care are 4400 mAh şi m-a costat 89 lei. Asta mi s-a părut la un pret acceptabil, însă găsești baterii de la 50 lei până la 400 lei. După buget. (link afiliat)

Cum functionează:

Înca din primele minute de stat la incărcat o vezi o creștere de 10% și per total, bateria 100% se încarcă în aproximativ două ore sau chiar mai putin. Bateria în sine se încarcă și ea în 2 ore și pe mine mă ține o încărcare și jumatate. Partea buna a bateriei e ca are un indicator cu LED și îți arată exact cât mai e disponibilă.

Eu sunt încantată. Zilele trecute mi-am încarcat și tableta cu ea.

No Responses to “Baterie externa pentru iPhone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *