Berea Redd’s Cranberry lansata pe ritmuri de tango

In cazul in care inca nu ati aflat deja ce era in cutia misterioasa… 

Sambata in jurul orei 19 s-au deschis concomitent toate cutiile colorate “Raspandeste-ti curiozitatea!” A fost una in Bucuresti, una in Iasi, la Brasov si Cluj.

La ora 18:30 eram deja alaturi de cativa oameni din online si alti curiosi, in jurul cutiei misterioase de la Baneasa Shopping City, Bucuresti. Fetele de la The Practice Romania ne asigurau ca o sa fie un mic spectacol ce o sa ne bucure pe toti cei prezenti, fiind in continuare secretoase, carismatice si bune organizatoare.

Cu cateva minute inainte de ora 19:00 au iesit din cutie cativa dansatori, ce aveau sa ne “agate” privirile cu miscari lascive.

Berea Redd’ s Cranberry a fost lansata sambata, 16 iunie pe ritmuri de tango

Numele berii suna atata de frumos, incat parca ma trimite imediat cu gandul la locuri exotice, la plaje izolate cu stanci, zambete in coltul gurii si dansuri indraznete. E ceva dulce si incitant in numele asta, iar gustul imi pare asemenea unui spumant pentru femei pretentioase si mereu atente la detalii. Hm, cum sa nu-ti placa?! 

Redd’s Cranberry este exact asa cum ar trebui sa fie viata. Plina de culoare si optimism, deloc amara! 

Vara este anotimpul perfect pentru a o lua usor, a te simti bine alaturi de cei dragi la o terasa si … a bea Redd’ s Cranberry – prima bere cu gust de merisoare din Romania. (sursa foto – Aleka

Coloana sonora care ne ajuta sa incheiem lunea, intr-un mod cat mai placut.

Carlos Gardel (Scent of a Woman) – Por Una Cabeza

Asculta mai multe audio diverse

Centrata in jurul site-ului redds.ro, campania vorbeste despre curiozitate, un element-cheie al feminitatii, pe care o incurajeaza prin diferite recompense. Felicitari si agentiei The Practice pentru implementare. 

One Response to “Berea Redd’s Cranberry lansata pe ritmuri de tango”
  1. Roxana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *