Bilant 2010. La Multi Ani 2011

2010 a insemnat pentru mine: PRIETENIE, INCREDERE, EVOLUTIE

Noul an m-a gasit in Italia, la Milano. Inca din primele zile ale anului mi-am promis ca o sa ma intorc si o sa vizitez si Roma. Asa s-a si intamplat. Dupa cateva luni, la sfarsitul lunii iulie 2010 am avut concediu si am vizitat Colosseumul, Vatican, Piata Venetia, Fontana di Trevi, Piazza de Spagnia si altele.

 .

 .

 .

 .

Cum am ajuns in Iasi si dornica sa-mi revad toti prietenii, am organizat primul blogmeet din ’10 @Magnet cu numarul 25.

La inceputul anului am scris cu multa incredere si daruire despre Realizarea unei campanii de succes: munca, determinare, pasiune. Am ales promovarea online in realizarea campaniilor de PR pentru ca se poate ajunge cu usurinta la rezultate pozitive si are propriile elemente componente. Internetul nu e un zmeu tehnologic, ci doar o alta forma de mass-media. Trebuie sa avem o strategie, mai precis un ansamblu de actiuni coordonate, al carui scop este acela de a asigura succesul.

Carti gata sa te iubeasca, adunate pentru tine…
Lavinia Biberi si AltIasi initiaza Imbratisam lectura”, o campanie de atragere a studentilor spre citit. Pe 1 martie 2010, la Iasi, am Imbratisat lectura in fata Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”. Studentii au fost extrem de entuziasmati, am impartit in jur de 400 de carti, 1500 de semne de carte si 500 de baloane, s-au facut poze, s-a filmat si am facut studentii sa zambeasca si sa rasfoiasca cartile primite de la noi. Video: You Tube

.

.

.

.

Primavara 2010 m-a gasit prin V-ul tarii si am revazut/ cunoscut oameni faini din mediul online. Poze, bloggeri si impresii aici ->  #BlogTrip Timisoara. Pe 16 septembrie am fost in Bucuresti la Webstock 2010 – cea mai mare conferinta de Social Media de pe piata locala.

Geek- individ concentrat pe o chestie, pasionat pana-n panzele albe. Si negre Pe 6 martie v-am asteptat in calitate de organizatoare (alaturi de Gabriel Enea, Marius Butuc si Silviu Savin) la prima editie -> GeekMeet Iasi.

Am initiat pe 20 martie 2010 Campania “10 pentru primul meu calculator”. Primul calculator l-am donat Mihaelei pe 26 aprilie. Video: You Tube cazul IAl doilea calculator din partea oamenilor din online l-am donat pe 1 iunie Alexandrei, Georgianei si Ramonei cu Com. Holboca. Video: You Tube cazul II.

;.

‘;. ; ;

.

 .

Alaturi de prieteni, zilele insorite in aer liber sunt mult mai frumoase!

Am avut 10 zile multicolore in cadrul Festivalului >Multicolor de la Iasi. In perioada 11-20 iunie , Multicolor sau Festivalul de Muzica si Film a revenit la Iasi. Fiind la a doua editie, am adus doua culturi noi: Ucraina si Rusia. Organizarea a fost in Parcul Copou si pe Str. Lapusneanu. Video: You Tube

Initiativa Lecturi Urbane din Bucuresti ajunge si in Iasi. Proiectul este unul de implicare civica, care are scopul de a promova lectura in locurile publice si in mijloacele de transport în comun, in particular – actul cititului, în general.
5 mai Lecturi Urbane Iasi, prima editie: un proiect, o miscare, o stare de spirit.

;

.

.


;In februarie 2010 am inceput colaborarea cu Razvan Girmacea. Despre campaniile initiate in cadrul EDUKID.ro , puteti citi mai multe in Bilant 2010Pe scurt am sa amintesc de: Imbratisam lectura – editie junior, o campanie de atragere a copiilor catre lumea minunata a lecturii. O alta campanie semnata de mine: Cum isi dezvolta copilul tau abilitatile?– promovam in randul parintilor importanta dezvoltarii abilitatilor. Incurajati copiii sa-si promoveze o personalitate creativa si sa-si dezvolte o gandire libera, integrala si armonioasa. Pe 1 dec. am organizat si petrecereaTaierea motului“.

Abilitatile in educatia copilului

Pentru ca donatiile adevarate vin de la oameni adevarati, oameni cu suflet

Ca si anul trecut, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ne ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat in campania Globuri cu SufletAnul acesta am organizat a II-a editie alaturi de ambasadorii Alex TaradaciucRoxana BursucAndrei Dumbrava, Mihaela AnghelSeaqxx, AndreiS.

Am petrecut o zi intreaga cu trei surori: Alexandra, Georgiana si Ramonei din Com. Holboca. Le-am adus in Iasi, am fost cu ele la shopping si le-am cumparat tot ce-au avut nevoie (ne-am straduit), ne-am distrat prin mall, s-au bucurat de donatiile primite si am impodobit seara bradul Globuri cu Suflet. Mentionez ca sunt cele trei surori din campania “10 pentru primul meu calculator”, al II-lea caz.

In partea a II-a a campaniei am sprijinit cu cateva jucarii educative Centrul “Raza de Soare” cu copii diagnosticati cu dizabilitati mentale si fizice din Arad. Iulia Seaqxx, Cezar si Rpx au ajuns si la Centrul “Mia Casa Inculet” din Barnova cu donatii. Multumim tuturor celor implicati in campanie!

 .

 .

 .

 .

Inchei cu luna decembrie, fireste. Pe langa faptul ca a fost o luna grea, o sa-mi amintesc doar de prietenii mei care m-au sustinut, de WinterTweetMeet de la Brasov si de Craciunul in familie, acasa la Roman.

Lots of Cheers, Chants and Yells! 🙂 Hope you’re ready for the next episode…

PS: Ma simt mult mai libera pentru ca anul acesta am terminat cu bine Masterul in “Comunicare si Relatii Publice” (SNSPA). 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *