Birou de freelancer in Bucuresti: Impact Hub, Tech Hub Bucharest, Connect Hub, Ingenius Hub sau Youth Hub

Dacă vrei să lucrezi în ritmul tău dar totuși nu de acasă și să ai șansa de a face și puțin networking, să ai un view cu oameni curajoși, pozitivi și cu chef de muncă, atunci ar fi interesant să experimentezi și spatiile flexibile de co-workin. În București avem mai multe hub-uri cu prețuri cuprinse între 35 și 130 EUR/ lună: Impact Hub, Tech Hub Bucharest, Connect Hub, Ingenius Hub sau Youth Hub. Sigur mai sunt si altele, insa nu am interactionat niciodata cu ele. La cele mentionate mai jos am fost macar cel putin o data. 

Avantaje, preturi, prin ce zona le gasiti si la ce fel de evenimente puteti merge. Chiar daca este un articol din Nov. 2014, am incercat sa-l actualizez in permanenta si sa-mi spun parerea personala.  

    ***

Impact Hub

UNDE: Sediul Impact Hub este pe Strada Halelor, nr 5, etajele 2 și 3 – în zona Unirii,  pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc și Centrul Vechi.

hub

impact-hub-bucuresti

Aici ajungeam seara la evenimentele Lumea SEO PPC (posibil sa se mai organizeze si in prezent, nu mai sunt la curent) si mi-au placut birourile colorate. Nu stiu daca e galagie pe timp de zi, cum e atmosfera per total, probabil e nasol si cu parcarea, insa sunt mari sanse sa te simti inspirat in timp ce lucrezi pe acolo.

Oamenii erau inca la birou cand ajungeam eu acolo in jur de ora 19… semn ca se lucra intens si ca e o atmosfera ok de munca. Poți avea acces la evenimentele de aici (la preț de membru Impact Hub) și sa ajungi să cunoști mulți freelanceri și tineri antreprenori.

PRET PE ZI: 60 RON – primesti acces complet la hub, la spatiul de birouri, ai evident net, poti beneficia de imprimanta de acolo, de scaner. Evenimente: s-au organizat workshop-uri de genul Business Model You, Conferința Fears & Failures și altele despre leadership. Poti intra pe pagina lor de Facebook pentru a fi la curent cu urmatoarele.

Cat despre preturi, mai jos – nelimitat 800 RON/luna (pret actualizat in sept 2016). Este cam scump in comparatie cu alte hub-uri.

impact-hub-bucuresti

***

Connect Hub – momentan inchis

UNDE: O alta variantă e la Connect Hub de pe Strada Dacia 99, etajele 4 și 5 (zona Romană). 

Capacitate: 2 săli de evenimente, una de 100 persoane în aranjament tip „teatru”, cealaltă de 30 de persoane.

In fiecare joi are loc Open Connect – un eveniment de networking, pitching și mentoring pentru tinerii antreprenori, oameni de marketing, de comunicare, corporatisti ce au luat calea antreprenoriatului sau pur si simplu alți curioși. Se fac schimb de impresii, vorbesc de proiectele lor personale, își oferă feedback și se ajută cu propuneri și sugestii – totul într-o atmosferă relaxantă. Dacă nu poți ajunge la eveniment, îi poți urmări și live in fiecare joi, dupa cum ziceam, între 9 30 – 11 30, gratuit. Ii poti urmari si pe Facebook

Ok, pe langa evenimentul de joi, poti alege sa lucrezi de aici. Comunitatea e destul de inchegata, multi au activitati comune, au tot felul de parteneriate utile membrilor, de obicei marti mai toti din hub comanda online mancare sanatoasa si in general atmosfera in cadrul hub-ului este una buna, relaxanta.

Cunosc bine hub-ul si pentru ca aici am de ceva vreme biroul, stau in jur de 6 ore/zi. Uneori e bine, liniste, se gaseste parcare mai rapid si mai aproape decat pe la alte hub-uri.. alteori e usor haos in sala mare, multi vin, pleaca, sunt intalniri… se vorbeste tare la telefon, insa cu casti se rezolva.  Dotări: scaune, mese, videoproiector, sistem audio, microfoane, flipchart, Wi-Fi de mare viteză, o bucătărie spatioasa cu două filtre de cafea, două dozatoare de apă, ceai din partea casei.

Un alt plus ar fi mini biblioteca de acolo –  cărți multe de specialitate dedicate antreprenorilor, carti de dezvoltare personala, in directia asta. Contact: Dragoș Rouă / Raluca Popescu, 0748.885.626 / [email protected] / connecthub.ro.

10421988_1435615410039784_7881297137259741864_ncomnnect-Hub-bucuresti

 

 

 

 

 

și preturi – 40 RON/zi si 450 RON/luna (actualizat in sept 2016)

preturi-connect-hub

***

Tech Hub

UNDE: Tech Hub Bucharest este pe Strada Nicolae Filipescu, 39-41 (zona Universitate).  

Și aici poți lua oricând o gură de aer proaspăt în orice conversație și să te încarci cu multă energie. Din ce am citit (și mai știu de la Andra Zaharia) aici se organizează mai mult întalniri adresate comunității dezvoltatorilor de produse tehnologice. Daca esti pe nisa, aici iti recomand sa lucrezi. 

tech-hub-bucuresti 941296_165198680323957_2142702120_n

 

 

 

 

și pretul ocupării unui birou, pe lună sau pe an:

TECH HUB

***

Ingenius Hub

Dacă te-ai săturat să lucrezi prin cafenele de fiecare dată când vii în București sau, pur și simplu, cauți un birou flexibil unde să întâlnești oameni la fel de pasionați ca și tine..  o optiune ar fi lucrul si la Ingenius Hub!

UNDE: Ingenius Hub ofera doua spatii in Bucuresti, unul in apropiere de Piata Universitatii, pe Bd. Nicolae Balcescu (intre Piata Romana si Universitate), iar celalalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele birouri sunt luminoase, prietenoase, foarte curate si au un design cu accente traditionale romanesti, integrate intr-un stil modern.

As vrea sa subliniez si ca e cel mai curat hub. Aici se facea zilnic curatenie (cel putin asa era am lucrat eu de acolo, timp de 3 luni), incaperile erau aerisite in permanenta,  birourile sterse cu Pronto – un aspect foarte important, as zice. 🙂 Mi-a placut locatia aici, echipa prietenoasa, cu scaune confortabile – da, la fel de important.

13325658_517288105129249_3875842624513636283_n

12871480_521293218062071_537548192066198564_n13048261_502940913230635_6422356846214438875_o

 

 

 

 

 

 

 

Ingenius Hub isi doreste sa creasca alaturi de cei implicati direct in proiect, fie ca este vorba de mentori, finantatori si furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiaza de serviciile hub-ului. Aici ii gasesti pe Facebook: facebook.com/IngeniusHub. Persoana de contact: Alina Gheorghe, PR & Communication Manager. Mail: ingenius.hub @ loopoperations.ro/ Telefon: (021) 310 64 44.

 

ingenius-hub-preturi

ingenius-hub

… plus multe alte facilitati incluse in pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare si aparatura pentru evenimente sau servicii de contabilitate.

***

Youth Hub

UNDEIon Neculce, Nr. 74, etaj 2, corp B, Bucharest, Romania, Telefon: 0773 778 654 (la mansarda unei case). Contact: Cosmin Chiriță, 0726.325.690 / [email protected] / youthhub.ro

Un loc linistit, nu erau prea multi in vinerea in care m-am dus eu. Internetul mergea fara probleme, am admirat scaunele ca erau confortabile, in schimb la baie nu prea mi-a placut.. nu cred ca au pe cineva care sa se ocupe de curatenie acolo.

Se organizeaza si aici evenimente, conferinte, cursuri de formare, vizionari de film, lansari de carte, targuri, expozitii, petreceri. Dotări: scaune, mese, videoproiector, sistem audio, microfoane, pointer, laptop, flipchart și whiteboard, Wi-Fi, filtru de cafea, fierbător de apă, dozator de apă, veselă și mese pentru coffee-break.

Costuri de închiriere: 15 euro/ oră pentru 1-3 ore, 10-14 euro/ oră pentru 4-8 ore și 100E pentru mai mult de 8 ore. Un alt plus ar fi mini biblioteca de acolo –  cărți multe de specialitate dedicate antreprenorilor.

Facebook: facebook.com/YouthHUB.roContact: Cosmin Chiriță, 0726.325.690 / cosmin @youthhub.ro / youthhub.ro.

preturi-hub

***

Avantajul unui hub e ca ai acces la o comunitate de alți freelanceri, cu abilităti complementare. Nu te stresează nimeni la ce oră ajungi la birou, ce faci, cum faci. Rămâi pozitiv, la curent şi eficienţ de oriunde alegi să lucrezi – fie un hub, o cafenea cu wi-fi prietenos sau de acasă. Tot ce contează e să fugi de plafonare și de oamenii cu ochelari de cal.

ps: iar daca vrei sa stii si de alte locuri de acest gen, din toata tara, pe romanianstartups.com gasesti o lista.

One Response to “Birou de freelancer in Bucuresti: Impact Hub, Tech Hub Bucharest, Connect Hub, Ingenius Hub sau Youth Hub”
  1. Bogdan says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *