Bloggerii ieseni la #gratarmeet 27 – Ciric

Dupa 5 ore de maketing online, web development, design/web design si branding personal la Online Career Day, bloggerii ieseni s-au mutat in vant, langa un gratar incins, la Ciric. Blogmeet-ul cu numarul 27 (numit si #GratarMeet) s-a desfasurat pe 27 martie si a fost sponsorizat de Windows Cu Licenta.
Am facut foc de tabara si distractia a tinut pana in jurul orei 22 cu bere, chitaristi talentati si glume cu si despre bloggeri.

Nici nu am mai tinut prezenta (am fost in jur de 30 de persoane)… dintre toti prietenii mei din blogosfera ieseana a lipsit (motivat) Razvan Girmacea, insa Edukid.ro a fost prezent (chiar si pe bancile de la Facultatea de Informatica, dupa cum se observa inca din prima fotografie. Design by me & HaiPa).
Va asteptam cu sugestii, comentarii si comenzi pe Edukid.ro !
In curand organizam un concurs pentru toti parintii de pe twitter- follow @edukidro. Urmariti-ne si pe facebook– avem deja 181 de fani.

Si sa nu uit: felicitari Gabi (HaiPa) pentru prezentare, felicitari Ines, Adi Mironescu si tuturor celor care au “speakuit” si organizat Online Career Day.
2 Responses to “Bloggerii ieseni la #gratarmeet 27 – Ciric”
  1. IASIVEZI says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *