BlogMeet 28 Iasi – descoperim frumusetea copilariei tale

Traim vremuri in care tanjim dupa povesti…
Iti mai amintesti de “Tara, tara vrem ostasi”,”Hotii si vardistii”, “Flori, fete si baieti”, “De-a v-ati-ascunselea”, “Castel”, “Ratele si vanatorii”, “Prinselea pe cocotatelea”,”Sticluta cu otrava”, “Pac-Pac”, “Telefonul fara fir”, “Fazan”?

Tara, tara, vrem ostasi!! Pe cine? Pe ieseni la BlogMeet Iasi Nr. 28
Copilarim: Duminica 11 iulie 2010, ora 12 (ANUNT: s-a amanat pe 18 iulie 2010)
Loc de joaca: Ciric, Iasi (pe insulita, la Ciuperca)
Organizator: Edukid.ro

Numarul de jucatori este variabil. Pentru ca jocul să fie interesant, este nevoie de macar douazeci de participanti. Si dupa multe saptamani, ne facem timp si pentru noi, bloggerii ieseni, la cea de-a 28-a intalnire. Unii au terminat cu Bac-ul, altii si-au sustinut licenta sau lucrarea de disertatie, multi au trecut cu bine si de restante sau de deadline-urile de la serviciu. Asadar, dupa o asa perioada mai grea a anului… asteptam vacanta sau chiar cateva zile de relaxare.

Vrem sa organizam un blogmeet mai copilaros de data aceasta. Prin urmare aducem paturi, mingi de volei si de fotbal, palete de badminton, carti de joc, table, sah si puzzle-ul EDUKID. Speram ca vremea buna sa tina cu noi si sa facem si un gratar.
Si pentru ca Vlad Gidea va pleca in curand in Danemarca la facultate, facem si o petrecere de ramas bun. El sa o vina cu “perlele” de la Bac 2010 si cu sticla de sampanie.

Noi venim cu suc si turta dulce, cu jeleuri si bomboane si cu multe joculete distractive.

Declaram deschisa sesiunea de inscrieri BlogMeet #28.
Daca ai blog, site si esti din Iasi nu ezita sa te treci pe lista cu prezenta pe blogul EDUKID- jucarii educative. Suntem si pe Facebook – BlogMeet 28 – Iasi

2 Responses to “BlogMeet 28 Iasi – descoperim frumusetea copilariei tale”
  1. Bogdan Epureanu says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *