CadoLand – Recomandari de cadouri altfel

O să încep o rubrica nouă pe blog și o să vă recomand câteva cadouri interesante pentru cei cu pasiuni bune și nebune…

De foarte multe ori, gândul că se apropie o zi de naștere sau o ocazie specială, o sărbătoare, vine la pachet cu sentimentul de dificultate de a alege cadoul potrivit pentru persoanele pe care vrem să le surprindem. Cum mulți se aleg (din păcate) cu cadouri pe care nu și le doresc și nu le folosesc niciodată… mă gândesc să vin în ajutor cu câteva recomandări. 

și pentru că butonez des magazinele online, multe din recomandările de mai jos vor fi cu link de afiliere 

  • Pentru prietenii pasionați de fotografie sau care stau mai mereu pe Instagram, acest Kit 4 in 1 poate fi cel mai interesant cadou ever! Muvit universal este format mai exact din 4 obiective atasabile la majoritatea smartphone-urilor de pe piață, oferind un obiectiv macro, un fisheye (ochi de peste), un wide (grandangular) și un polarizor. Want!!
  • Un cadou ideal pentru prietenii petrecăreți! Cu aceasta casca se poate bea din două beri deodată (sau două doze de suc), având mâinile libere pentru selfie sau pentru a tăia tortul.  
  • Pentru prietenii somnoroși, stresați de ora matinală la care se trezesc, am găsit ceva funny – un Ceas cu tinta. Dacă îi supără ceasul cu ceva, pot lua pistolul și să tragă spre el. 
  • Prietenii aventurieri se vor bucura de noul GoPro Hero.

 E acea cameră bună pe care nu vrei să dai mulți bani, dar să poată fi folosită în călătorii, în mașină (ca și camera de bord) și sub apă sau în condiții extreme, iar lista poate continua.  Filmează Full HD 1080 la 30 fps și face fotografii de 5 Mpx în rafala de până la 5fps.

hero2

  • Cadou pentru prietenii grijulii – când am fost în vacanță am văzut la cineva pe plajă o husă interesantă pentru telefon și tabletă. A intrat în apă cu telefonul băgat în această husă, făceau poze pe sub apă, nu erau panicați de asta… și e și ieftină. Am văzut aici husa mare și husa mica, doar pentru telefon.
  • Un alt cadou util e această baterie externa GOODRAM. O am și eu de câteva luni și și-a făcut treaba de fiecare dată. E ieftină, încape în buzunar și se încarcă cam în 2 ore. Pe mine mă ține aproximativ două încărcări. Partea bună a bateriei e că are un indicator cu LED și îți arată exact cât mai e disponibilă. O recomand!
  • Ultima recomandare: un radio retro, cu antenă, pentru un hipster adevarat!

 Sper să vă placă si voi continua seria. Mai avem fix 70 de zile până la Crăciun! Și dacă aveți pe viitor nevoie de un sfat, o recomandare de un cadou altfel,  contactati-mă cu încredere. Știți că îmi plac oamenii fericiți. 

No Responses to “CadoLand – Recomandari de cadouri altfel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *