Cadou de 8 martie: Portret de femeie, editia a III-a

lavinia-biberi-portret-de-femeie-2013

In luna martie sarbatorim FEMEIAmama, sotia/ prietena, sora, colegele de birou, partenerele de afaceri. Este perioada in care parca le multumim mai mult pentru bunatatea, simplitatea, munca, generozitatea si daruirea lor. Toate au un farmec aparte, toate au ceva frumos si delicat in ele, sunt interesante, misterioase,  unele au de partea lor tineretea si entuziasmul, altele au de partea lor siguranta, maturitatea si experienta.

De aceea, ne-am gandit ca femeile din Bucuresti se pot rasfata in aceasta perioada (1-8 martie) cu un Portret de Femeie realizat de echipa  Foto Union (Cristian Sutu si Radu Badoiu).

AFIS-FEMEIE-2013-final2-500x779

Lavinia Biberiweb

.

.

.

E un cadou-martisor pentru femei de inceput de primavara de care se ocupa cei de la Foto Union, cu a lor deja traditionala sesiune de fotografie Portret de femeie, ajunsa anul acesta la editia a III-a. Fotografiile sunt gratuite si de buna calitate, eu am participat ieri la precampania foto cu bloggerite.

Daca vreti sa va faceti un cadou, sunati pentru o programare: 0733.243.784.  Perioada e trecuta si in afis – 1 si 8 martie – la Hotel Grand Continental dupa programul zilnic 17.00 – 22.00. Mai precizez ca Portret de Femeie 2013 este un eveniment organizat de Foto Union si Feminella, cu sprijinul Grand Hotel Continental si Nikon.

Pregatiti-va asadar trup si suflet pentru sedinta foto si abia astept sa vad si pozele voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *