Cadouri de Craciun pentru copii si noutati Edukid

Mos Craciun vine anul acesta cu jucarii pline de creativitate, care nu vor solicita prea mult portofelele parintilor. El a plecat asadar la drum mai devreme, pentru a avea timp sa ajunga la toti copiii. Cu sacul plin are de calatorit prin intreaga lume pentru a pune cadourile in fiecare casa.

Va prezint cateva idei de cadouri :

Ghideaza-l pe Mos Craciun sa ajunga si in locuinta ta cu tolba plina de jucarii educative. Acestea aduc o contributie esentiala la dezvoltarea copilului tau. Siguranta jucariilor este o prioritate si sa nu uitam ca trebuie sa le asiguram impreuna o vacanta de iarna de vis micutilor! Suntem bucurosi de complicitate!

In aceasta perioada am demarat o noua campanie de constientizare pentru parinti: COPILUL TAU CUM ISI DEZVOLTA ABILITATILE?

Abilitatile in educatia copilului

Scopul campaniei este de a promova in randul parintilor importanta dezvoltarii abilitatilor. Incurajati copiii sa-si formeze o personalitate creativa si sa-si dezvolte o gandire libera, integrala si armonioasa.
Newsletter: Idei de cadouri: jucarii pentru Craciun 2010
Cand vine vorba de abilitatile celor mici, daruirea increderii noastre neconditionate in copii inainte ca ei sa-si dovedeasca meritele este cheia stimularii lor pentru a-si atinge potentialul.

Pe 1 decembrie e BlogMeet Iasi nr. 31 & ziua edukid

Imbarcarea! Cine nu-i gata, ii dam cu lopata: 1,2,3… fuga dupa ei!
Care ei? Bloggerii ieseni si prietenii edukid.ro
Copilarim: pe 1 decembrie 2010, ora 19:00
Loc de joaca: Frantz Cafe (Str. Grigore Ureche, Nr. 1-3, bloc Walter Maracineanu, Demisol (in spatele tribunalului)
Muzica LIVE alaturi de invitatii: Cosmin Vaman si DubluVe (Vlad Pricop)

Urechile ciulite: pe 1 decembrie, edukid.ro  implineste un an si pregatim o cumatrie de zile mari. O sa taiem motul (respectam traditia, da?), avem invitati de seama, un tort bun, prajituri si suc, joculete noi. In cadrul blogmeet-ului o sa strangem si donatii in cadrul campaniei de sensibilizare Globuri Cu Suflet, editia a II-a . Discutam si despre #Revelion2011 & #WinterTweetMeet.

Taierea motului este un prilej de bucurie si veselie pentru noi si ar fi o onoare sa te avem alaturi. Confirma-ti prezenta printr-un comentariu pe blogul edukid sau pe Facebook event.

2 Responses to “Cadouri de Craciun pentru copii si noutati Edukid”
  1. COJOCARU ELENA says:
  2. Madalush says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *