Cadouri parfumate

Acum sunt ca un titirez, nu am ragaz nici sa respir, sa mananc, de parca as trai intr-o agenda.  Nu am cumparat inca toate cadourile de Craciun, sunt in urma rau, insa stiu exact ce vreau si cel mai indicat e sa le cumpar online. De unde timp si pentru curatenie, decoratul casei, cumparaturi, mancare si munca de birou.

Cea mai inspirata idee mi se pare sa mizez ori pe ceva practic, ori pe ceva elegant. Ceva care sa le imbine… Pentru persoanele dragi aleg apa de parfum Premiere Lux pentru ca-l am si eu si am tot fost intrebata de prietene de unde il am, cum se numeste, la ce pret e si mi-am zis inca de atunci ca ar fi frumos sa le cumpar un cadou parfumat de Craciun. Acum de sarbatori am vazut in ultima brosura AVON si ca parfumul vine si alaturi de masca revitalizanta si crema hidratanta Planet Spa, gratuit. Cu atat mai bine!

Mie parfumul imi da o stare buna, ma binedispune si recunosc ca ma dau cu el chiar si inainte sa ma bag in pat, la somn. Sper sa-ti placa si tie.

unnamed

Nu stiu daca stii de GIFT ADVISORUL Avon, insa e o aplicatie noua ce te ajuta sa alegi cadoul ideal pentru cei dragi, folosind datele lor din Facebook. Te poti juca cu ea zilele astea.

De Craciun insa vreau sa respir adanc, sa inchid putin mail-urile, sa las deadline-urile la o parte si sa stau relaxata, la seriale, in timp ce mananc cozonac cu lapte. Tu ce planuri ai? La cadouri te-ai gandit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *