Calendar #SuperFete din Social Media 2012


Elena Ciric
, Pyuric, Korina MS, Anca Duma, Andreea Ibaka, Ioana Barbu sau Aleka Sarah se numară printre cele 12 #SuperFete din Social Media care au pozat pentru celebrul calendar susținut de Activia cu #obiceiurisanatoase.

Lavinia Biberi 1 from razvanbb on Vimeo.

Mulțumesc celor care m-au votat, lui Cristi Serb pentru idee și propunere, Marian Tanase pentru machiajul special, Gett’s Salons pentru coafura, Alex Conu care a facut fotografiile, Elena Cîrîc (online communication executive la STANDOUT) pentru buna organizare, lui Razvan Baciu pentru clipul de mai sus și mulțumesc Activia cu ale ei Obiceiuri Sanatoase.

Ianuarie 2012

 

Așa a început povestea calendarul “Super fete” din Social Media” 2012, pe blogul lui Cristi:
.
În alta ordine de idei,  joi 26 ianuarie, de la 18.30, în spațiul expozițional al F64 din Unirii 45 se lansează calendarul #SuperFete din Social Media 2012.
Hai să ne cunoști și să povestim despre obiceiurile noatre sănătoase, de zi cu zi.
.
Sfatul meu ce o să apară pe calendar:
Trăiește-ți viața din plin și fă-ti timp întotdeauna pentru relaxare, râs zdravan și joacă. Știi, uneori cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru alții este să te îngrijesti pe tine însuți!  Fii creativ și îmbracă-te într-un zâmbet. Rămâi așa toată ziua! #obiceiurisanatoase
 Chiar m-am bucurat de intrega experienta, de pozele facut de Alex, am dat si autografe, am impartit calendare si bunicilor, parintilor.. a fost fun. Nu stiu cat de bine m-a prins verdele de la ochi, dar m-am lasat pe mana specialistilor.
5 Responses to “Calendar #SuperFete din Social Media 2012”
  1. acsel says:
  2. MihaelaC says:
  3. Andrei Pintica says:
  4. Lavinia Biberi says:
  5. Elena says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *