Campania de sensibilizare “Globuri cu suflet” (II)

IMG_8947 Am fost azi la “Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului” Iasi (Tatarasi) pentru a incepe cat mai repede demersurile campaniei de sensibilizare. Am discutat cu d-na pedagog M. in legatura cu campania nostra de sensibilizare si era foarta incantata de initiativa noastra, acum in preajma sarbatorilor de iarna. Ideea e ca daca vrem sa donam jucarii/ haine etc… doar cu conditia e sa fie lucruri noi! Donam totusi unui centru de plasament pentru copii si regulile sunt foarte stricte (vom discuta pe larg la BlogMeet sambata 14 nov. sau revin cu detalii concrete aici daca solicitati).

Am depus o cerere pentru aprobarea campaniei domnului director al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si ramane sa discut saptamana aceasta la telefon cu d-na pedagog in legatura cu centrul de plasament ales (dupa criteriile noastre: copii cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani). Va anunt in curand care este acesta.

Am discutat cu mai multi bloggeri si cel mai indicat ar fi sa strangem niste banuti si sa cumparam la toata lumea la fel. Copiii au nevoie de jucarii, carti de colorat, acuarele, pensule sau creioane colorate, joculete logice, ceva sa fie atractiv, sa le puna mintea la contributie si sa isi exerseze imaginatia si gandirea. Asta cred ca i-ar ajuta si bucura. Mama e stresata de mine sa doneze si ea din “zestrea” Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 1 din Roman, ocazie cu care ii urez astazi 12. nov. La multi ani! 😀

Pe langa toate acestea m-am gandit sa ne uitam impreuna (duminica 6 decembrie) la un film (gen “Spargatorul de nuci”), timp in care pe hol vom impodobi un brad adus de “Mos Nicolae” plin de “Globuri cu suflet” si multe alte cadouri frumoase, aduse de noi. Daca ne raman bani vom cumpara (sau gasim sponsorizare) prajituri si sucuri, iar un clown va destinde atmosfera facand niste animalute din niste baloane/ face-painting. Cam acestea sunt ideile mele de inceput de campanie. Astept sugestii din partea voastra si mult ajutor. Deja am primit multe telefoane, mail-uri, comentarii… am speranta ca vom face un lucru frumos impreuna de Sf. Nicolae. Anuntati-va prietenii, cine vrea sa doneze va fi trecut pe lista. Propuneti voi o suma de bani. Sa zicem ca sunt 20 de copii.

Remember: Aceasta campanie de sensibilizare se va desfasura pe durata a 4 saptamani (10 noiembrie- duminica 6 decembrie 09) si se va desfasura pe bloggurile personale. Pe 14 noiembrie se va organiza al 23-lea bloggmeet in Iasi, ocazie numai buna de a strange primele daruri pentru cei nevoiasi.
Va multumesc inca o data ca va implicati in campania de sensibilizare a bloggerilor “Globuri cu suflet”.

Love Life. Love You. Love Everything. Anything to do with sharing, caring and contributing.

No Responses to “Campania de sensibilizare “Globuri cu suflet” (II)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *