Ce aplicatii iOS folosesc des pe telefon. 10 recomandari

De cand mi-am instalat aplicația Moment încerc să fiu mai atentă la cât timp stau pe telefon și cu ce aplicații îmi mai pierd eu vremea. O sa le trec mai jos pe cele mai dragi sau importante sau utilizate, ordinea neavand importanță:

1. de Moment ziceam mai sus – îmi monitorizează activitatea de pe telefon și-mi trimite notificări când exagerez și stau mult prea mult.

Kevin Holesh, dezvoltatorul aplicației Moment, spune că și-a dat seama că este dependent de telefonul său în urmă cu jumătate de an. La sfârșitul zilei, atât el cât și logodnica lui petreceau mai mult timp pe telefon decât împreună. Astfel, el a creat aplicația pentru ”găsi un echilibru între viața conectată și cea deconectată”.

2. Duolingo e aplicatia mea preferată.  E educativă, usoară și distractivă. Mă ajută să învăț rapid o limbă straină (poti alege intre germană, engleză, franceză, portugheză, italiană sau spaniolă, după caz) și nu ma stresează cu reclame. E foarte bine structurată pe capitole și o folosesc cel mai des dimineața în drum spre muncă sau seara înainte de somn sau film, cam aproximativ 40 minute/ zi.

3. Water Lite îmi reamintește să mai beau apă din când în când. Mi-am trecut kilogramele in aplicatie și mi-a făcut un calcul rapid de câte pahare de apă am nevoie pe zi.

… mi-ar trebui una să-mi amintească să mai și mănânc și una să vina cu idei pentru cina. Poate să-mi spună și când îmi expiră ouăle, laptele și alte cele de prin frigider. :))

4. O aplicație pentru fete: My Days. Nu care cumva să-ți întârzie că te bombardează cu mesaje, felicitari de bebe. E scary, dar utilă dacă vrei să ai o evidență a zilelor… și apoi să-ți programezi concediul sau zilele de cosmetică.

5. Mention – o folosesc pentru monitorizare mențiuni despre branduri, în online. (nu-i usor când te ocupi de 3 magazine online.)

6. Feedly – l-a inlocuit perfect pe Google Reader. Cu el îmi citesc știrile prin RSS feed. Pe telefon mai puțin, dar e bine să-l am prin zonă.

7. Snapseed e preferata pentru editat poze. Prin zona stă și Instagram, Retrica, Photosynth, VSCO Cam, Fotor sau Path.

8. Dropbox și Google Drive sunt pentru backup de fisiere și editare documente în cloud.

9. Poket îmi salvează câteva articole pentru mai tarziu. Fie că-s lungi sau nu am timp atunci de ele.

10. Folosesc uneori și Redescopera Romania doar pentru că ma duce cu gandul la excursia din 2011, la bloggeri, la momentul cand m-am hotarat sa vin în București. În rest pot vedea ce obiective interesante sunt aproape de mine, în funcţie de categorie – istorice, natură, tradiţional, mediu, educaţie, sănătate etc. Am și posibilitatea să văd stațiile de benzina OMV și Petrom. 

prin zona le am și pe: Twitter, Facebook, Whatsapp, Foursquare, Maps, Vimeo, Shazam, Linkedin, WordPress, Analytics, CashBase, PrestoPizza,  Tv Remote, Tapatalk, SpeedTaxi, Brain+, Realtime de la 2Parale, MyEnel, Booking, MyFitnessPal… da, stiu ca sunt multe, prea multe. Cine vrea detalii, le dau în privat. 

Acum sunt în căutarea unei aplicații care să-mi amintească să-mi mai ud și eu florile din când în când – unele vor să fie udate zilnic, altele o singură dată pe săptămâna… sunt puțin depășită și chiar îngrijorată că-mi leșină plantele. 🙂 

deci ce aplicatii sa mai sterg, ce sa mai adaug/ inlocuiesc? 

One Response to “Ce aplicatii iOS folosesc des pe telefon. 10 recomandari”
  1. Mișu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *