Ce-si doresc copiii de la Mos Nicolae? Globuri cu suflet

Moș Nicolae stă cu urechea lipită de geamul meu și așteaptă noutăți după acest articol, scris pe 10 nov:  Globuri cu Suflet, editia a III-a
 
Mă sună imediat și mă pune la curent cu noutățile.
Inima îmi bate cu putere. N-am scăpat de teama că nu o să mă descurc cu pregătirile într-un timp atât de scurt și practic fără prea mult ajutor. (nu am găsit mașină pentru cumpărături, nici fotograf, nici nu stiu cine o sa vina cu mine în dimineața lui Moș Nicolae)
– Spune-mi tot, îi cer. Le-ai zis de clown-ul de la Clovniada? Crezi că o să se sperie de el?
– O, nu! Nici vorbă, mă linișteste Alina, profesoara micuților. Sunt niște năzdrăvani. O sa fie foarte încântați, stai fară griji.
M-am mai liniștit, îi spun eu în timp ce-mi pregăteam unghiile de ros.
– Așa ai fost la toate edițiile Globuri cu Suflet? Atât de nerăbdătoare și emoționată?
– Poate mai ceva, spun eu râzând în colțul gurii. De doi ani nu am somn pe 5 decembrie. În plus, atunci eram cu ieșenii și ne împărțeam responsabilitățile. Ți-am zis că-n primul an am uitat bradul copiilor acasă și ne-am întors dupa el?  2009, prima editie.
Dar lasă astea acum. Spune-mi, i-ai întrebat ce-și doresc de la Moșu, așa cum discutasem ultima oară la telefon?
– Daa! Am o surpriză pentru tine. Verifică-ți mail-ul, spune ea chicotind.
Ce-și doresc copiii de la Școala Specială Nr. 5 de la Moș Nicolae? Ștefan vrea un robot cu telecomandă, Catalina visează la o păpușă, Robert vrea soldăței, iar David un puzzle.
Este momentul oportun să-i răsfățăm cu daruri fel și fel. Nu uitați că luni este ultima zi în care mai puteți face donații pentru “Globuri cu Suflet”, editia a III-a.
 
După mult timp, pot spune că am avut o săptămână reușită, plină de zâmbete și donații consistente de la oameni cu suflet frumos. Pe mulți nici nu-i cunosc, unii sunt chiar plecați din țară, A. a donat și anul trecut o sumă destul de importantă, iar anul acesta a dublat suma. Rămai practic fără cuvinte cand dai peste astfel de persoane. Și m-a contactat încă de la prima ediție, din 2009…
 
Multumim tuturor pentru donațiile primite, pentru încredere și sprijin de tot felul!
Să ne amintim cum a fost Globuri cu Suflet în edițiile:  6 decembrie 2009 si 6 decembrie 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *