Combatem astenia de primavară cu “Ceaiuri înfloritoare”

Femeile, chiar și cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple:  o floare, fie ea și una sălbatică; un mesaj simpatic scris pe un post-it în dulap; de la mesaj trecem la un masaj(e) cu o cremă hidratantă și hrănitoare; un ceai bun alături de cei dragi; un șampon care ne face părul strălucitor sau chiar un luciu de buze… iar lista poate continua, desigur.

Pe multe dintre produsele amintite mai sus, le-am găsit pe organique.roceaiuri spectaculoase, produse bio pentru corp și pentru par, produse de make-up și igienă… și multe alte delicatese pentru suflet și minte ce stau gata să fie alese de pe rafturile magazinului online. 

Perioada aceasta combatem astenia de primavară cu „Ceaiuri înfloritoare”. Vă invit astfel la un concurs și ne putem vedea  în week-end la un ceai 100% natural, care  este spectaculos din punct de vedere estetic.

din mail am selectat descrierea ceaiului: 

„Ceaiurile arată ca niște bulbi de… lalea, narcisă, ceva plantă și din fiecare bulb se fac 2 litri de ceai. Partea spectaculoasă e că din fiecare bulb din ăsta, în timpul infuzării crește câte o plăntuță. Adică bulbul se deschide și din el iese o floare. Fiecare bulb e făcut manual, în China. Se cos cu fir de ceai verde plantele aromatice din componenta ceaiului.” 

(Acestea sunt numai câteva dintre idei, restul rămâne să le descoperim la întâlnirea de duminică)

 Despre întâlnire si concurs:

Dacă ești în București duminică seara și vrei să ne vedem la o ceașcă de ceai infloritor ( mai plusez și cu biscuiți Oreo și poate o narghilea), lasa-mi un comentariu la acest articol. Revin și cu detalii despre locație. Ce zici? O să fim în jur de 10 persoane. E mai mult o invitație decât un concurs, de aceea am nevoie de confirmarea ta.

** De cateva zile am intrat în această minunată aventură a produselor bio organique.ro. Nu sunt singură, ci alături de ambasadoriiZăineasca si Raluca din Cluj Napoca, Lili din Oradea, Tomata și Corina din Timisoara, Denisa din Hunedoara, Daniel (doipedoi) din Arad, Diana din Sibiu și eu din București). Vă invitam cu drag şi pe voi să luaţi parte la această aventură, alaturi de noi! 

Aștept comentariile voastre pentru a planui frumos întalnirea de duminică! 
Acum mă scuzați: imi fierbe apa pentru ceai! 🙂 

Pe 2 si pe 4 martie am baut minunatul ceai alaturi de colegele mele de la munca si alaturi de cateva prietene dragi! Va multumesc tuturor pentru interes si revin in curand si cu alte surprize! 

3 Responses to “Combatem astenia de primavară cu “Ceaiuri înfloritoare””
  1. Iolo says:
  2. Alexandra R says:
  3. Ionut Ifrim says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *