Competitia Gpec 2014 a luat startul!

Gpec 2014– 7 luni de evenimente e-commerce Premium pe care nu trebuie să le ratezi!

Colaborarea mea cu Gala Premiilor eCommerce a început in 2012 de când am făcut echipă cu Liviu Taloi (am pus împreună bazele ECOMpedia.ro, am oferit consultanță unui magazin online, mai apoi Școala de Vară 2012) și de atunci m-am implicat în fiecare an ca și blogger oficial al evenimentului. Îmi place echipa (Andrei Radu & Raluca Georgescu), energia și implicarea lor în ecommerce-ul românesc, întreaga muncă din spatele magazinelor online și… în general interesul românilor pentru shopping-ul online.

Așa că anunt că sunt și-n acest an implicată ca și blogger oficial la Gala Premiilor eCommerce, ediția a 9-a.

În perioada 25 Aprilie – 23 Mai, magazinele online se pot înscrie în competiție și timp de 7 luni sunt evaluate de peste 20 de specialiști în e-commerce conform unor criterii de jurizare și primesc rapoartele de audit pentru a avea o imagine cât mai clară asupra afacerii. În plus față de editiile precedente, organizatorii au adaugat criterii de jurizare in functie de tipul produselor/serviciilor comercializate de magazine. 

Până să urce pe podium, la Festivitatea de Premiere GpeC 2014 (în luna noiembrie), toate magazinele online participante au multe beneficii. Taxa de participare în competitia GPeC 2014 este de 250 euro, dar magazinele înscrise cîștigă servicii de peste 3000 euro. 

gpec_2014_competitie_

Câteva beneficii importante:

–  acces gratuit la tool-ul de optimizare a conversiilor și A/B testing Marketizator (Puteți oferi clienților mesaje personalizate, convingându-i că produsele/ serviciile voastre merită toată atenția. O sa fiți tare încantați de rezultate!)

– magazinele online primesc Marca de Incredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni

– magazinele primesc consultanta avizata de la membrii juriului in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC, iar magazinele online care se inscriu in competitia GPeC 2014 pana pe 9 Mai inclusiv, au acces gratuit la GPeC Summit in limita a 2 persoane/magazin (3 zile de Conferinta, Workshopuri si E-Commerce Expo – eveniment desfășurat în București, pe 26-27-28 Mai).

Biletele pentru GPeC Summit au fost deja puse în vânzare, existand și o ofertă early-bird, valabilă până pe 9 Mai 2014 – un bilet valabil pentru toate cele 3 zile costa doar 127 euro (TVA inclus).  Mai multe detalii despre politica de prețuriavantajele participăriispeakerii confirmati până în prezent și înscriere, regăsiți pe site.

Un scurt sfat pentru participanți: realizați content de calitate, comunicați constant peste tot și bine și construiți-vă comunitatea cu multă răbdare! Inspirația să fie cu voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *