Concurs Bucuresti – M-oul te trimite la Praga!

dacă te aștepți la un concurs cu Like & Share, atunci ai nimerit greșit.

Magazinele online se întrec în tot felul de promoții și concursuri, mai ales acum înainte de Paște. E interesant de urmărit ce strategii sunt puse în practică, care sunt cele mai reușite și cine atrage câți mai mulți clienți/ fani în urma strategiilor avute. E un moment bun pentru mulți să-și achiziționeze câteva lucruri noi, la reducere, pentru casă sau nu numai. Eu recunosc că sunt cu ochii după un TV pentru bucătarie și după un storcător de fructe și după și după… multe.

Revenind,

MarketOnline.ro devine din ce in ce mai creativ cu promoțiile și cum românul rezonează cu ofertele și concursurile bine gândite… azi vă povestesc de ideea cu M-OUL care o să facă senzație prin București în această săptămână.

Pe scurt despre concurs: M-OUL are istoric de 7 ani la MarketOnline. Încă din 2008 “se ascunde și vrea să fie găsit” de Paște și vine mereu cu surprize și promoții bune la electrocasnice, telefoane, televizoare, tablete sau jucării. Cine-l găsește (sub îndrumări zilnice) e răsplătit astfel cu o Vacanță în Praga (un citybreak în luna mai 2014, pentru 2 persoane).

Cum poți găsi M-OUL mai rapid?
În perioada 14 – 18 aprilie 2014, de luni până vineri, pe blogrum.marketonline.ro și pe rețelele sociale (Facebook, Google + și Twitter) vor apărea 5 indicii (câte un indiciu nou în fiecare zi) prin care vizitatorii MarketOnline vor avea șansa să dezlege misterul și să afle unde poate fi căutat premiul intitulat “M-OUL MarketOnline”.

2014-04-03 15.35.35Indiciile vor fi sub forma: M-OUL a ajuns într-un loc plin de verdeață, însemnând că e ascuns într-un parc din București, M-OUL a fost văzut făcând sport într-o sală de fitness din zona Pipera… și tot așa, cu indicii din ce în ce mai importante și mai detaliate (și funny), de Luni – Vineri.

Să apreciem toțusi că se organizează și concursuri originale, nu doar cu Like & Share și că nu totul se întâmplă pe Facebook. Din păcate, concursurile cu Like & Share nu vor dispărea prea curând. Există încă audiență pentru ele, există brand-uri care se pretează la așa ceva (poate prea des) și totusi Facebook nu face nimic pentru a opri asta. Mai vedem… 

M-OUL e cel cu roșu. Să-l căutați cu interes prin București și să-mi aduceți magneți din Praga! 

ps: primul indiciu a fost deja postat. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *