CookMeet si activitati de w-end

Daca saptamana trecuta a fost marcata de: pregatirea detaliata a unui internship la edukid, am dat o mana de ajutor pentru organizarea unui SMS Iasi reusit (remember: 4 martie, Hotel Unirea), m-am stresat putin cu o aplicatie interesanta (detalii curand), m-am ambitionat sa termin de citit o carte…

… uite ca w-end-ul a venit cu vesti foarte bune si cu activitati relaxante alaturi de cei dragi mie!

E OFICIAL: in martie am o saptamana de concediu prin tara (detalii curand cand, cu cine, de ce si mai ales unde) & in aprilie 12 zile prin Europa 😀 Prima aterizare: Bruxelles \m/ Let’s Rock the World!

Sambata aceasta am petrecut cateva ore bune in compania unor oameni tare faini, mai exact alaturi de cativa bloggeri ieseni. Ne-am ascutit cutitele, am pregatit oalele, robotul de bucatarie si friptura cu o zi inainte si impreuna cu Iulia Seaqxx, Roxana, Andrei, Claudiu si Cezar am organizat un cookmeet. Am fost asadar sase guri de hranit, iar totul s-a petrecut in bucataria Iuliei, sub atenta supraveghere a lui Clint. Oricum, rezultatul il vedeti mai jos.
Ma puteti crede pe cuvant: a fost delicios!

In bucatarie e ca in razboi: nu stii niciodata cum ai sa iesi de acolo
De ceva timp, kitchenaritul nu mai e o enigma pentru mine. Asadar, fara timiditate am pasit in bucatarie. Ne-am impartit si sarcinile: eu m-am ocupat de blatul prajiturei (stai, asta nu-i tot), Andrei a dat pe razatoare lamaile si Roxana le-a stors cu spor. De tot ce s-a numit intr-un final prajitura, s-a ocupat Iulia, desigur. Noi am admirat, mirosit, fotografiat, rabdat si intr-un final am si mancat cu pofta. Ca buna a mai fost (s-a luat si la pachet). De friptura si muraturi s-a ocupat Roxana. Am zis muraturi? Am vrut sa zic: cele mai bune muraturi! De cartofi ne-am ocupat tot noi, fetele. Claudiu a facut poze si Cezar a venit la urma toata, cu aprecierile. Intr-un  final… am spus cu totii un mare Saru’ mana pentru masa!

Duminica am dormit pana tarziu! Da, tot cu pofta! Pe la ora 12 eu inca ma intorceam pe partea dreapta. Mai tarziu am iesit la o inghetata cu Alina T si Anca si am mai depanat amintiri din liceu, urmand apoi sa ies cu intreaga gasca de bloggeri la bowling. Zau, am si uitat cum e sa te distrezi atat de bine in w-end!

Cu manecile suflecate, prezentam:


12 Responses to “CookMeet si activitati de w-end”
 1. Lucian says:
 2. Lavinia Biberi says:
 3. Raul says:
 4. Lavinia Biberi says:
 5. Raul says:
 6. Lavinia Biberi says:
 7. Serafim says:
 8. Lavinia Biberi says:
 9. relansat says:
 10. Lavinia Biberi says:
 11. thanatos718 says:
 12. Dofollow blogs says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *