Creative Fitness Studio si descoperirea A-Ha-ului din probleme

553892_422225111233117_1693190323_n

Va  spuneam zilele trecute ca o sa particip la cursul Creative Fitness Studio si ca timp de 4 zile o sa uitam de Nu se poate si luam in brate Asa se poate!; ca mergem dincolo de limitele normalului, provocam tehnologia, ne folosim de resurse putine si intoarcem totul pe dos, prin joaca si sinceritate.

Numai cuvinte de lauda am pentru cea mai recenta editie a Creative Fitness Studio, cursul intensiv de descoperire, stimulare si dezvoltare a creativitatii. Dupa ce voi mai striga o data OAAU, va spun si de ce!

1385098_730887503591668_863256875_n

Cursul m-a invatat sa privesc dintr-un alt unghi situatiile care pareau la prima vedere fara rezolvare si ce trebuie facut, concret, sa ies din acea starea de  “deci nu, nu se poate” la “ da’ hai sa vad cum fac”! mult mai rapid.

Practic gaseam solutii acolo unde ma asteptam mai putin, am invatat sa-mi pun mai multe intrebari (enervante chiar, prin tehnica De ce-ului?),  sa am in vedere planurile de criza, sa construiesc povesti catchy in jurul unui caz si ca uneori e bine sa uit de context.

Descopera A-Ha-ul problemei mai intai.

Lucrand mult si in echipe, ne-am gandit la tot felul de probleme, situatii pe care doream sa le rezolvam rapid (de la schimbarea mentalitatii colegilor de munca cu privire la donatii caritabile sau invatarea unei limbi straine, prin tehnici creative), rezolvandu-le pe toate printr-un plan de actiune concret, prin concepte noi, prin despicat firul in patru, toate ideile fiind notate si discutate, cu mult entuziasm de fiecare dintre noi.

Ce sa va mai spun? Ce ati pierdut? O atmosfera degajata in mansarda Fundatiei Friends For Friends, din strada Brezoianu nr. 4, chipuri prietenoase, gata oricand de treaba, un speaker fain, un om cald si informatii din “inside-ul” advertising-ului, experiente de viata, cazuri concrete cu care multi corporatisti se confrunta, tips& triks, concepte noi, pasi de urmarit, retete de adaptat, pe toate le-am savurat pregatite de “le chef” Vlad Tausance.

1378422_728575017156250_1689740845_n

Antrenament intensiv pentru ideile bune.

M-au atras si mesajele inspirationale agatate mai peste toti peretii din mansarda (Mintea ta este ca un muschi. Exerseaza-l mai des si poti ajunge super-eroul de care orice brainstorming are nevoie din cand in cand / sau Do your best, or go home), sutele de carti, reviste din biblioteca, se invartea prin zona si pisica Elena, intreg spatiul e plin de inspiratie. Trebuie sa mergeti pe acolo, proiecte aveti la alegere.

Va las mai jos site-ul www.ffff.ro/creative-fitness-studio si pagina lor de facebook poate doriti sa participati la urmatoarele editii Creative Fitness Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *