Cu SPA-ul la purtator

Desi sunt o iubitoare de soare si caldura, zilele cu ceva mai multe grade in termometru imi spulbera orice gand de distractie. E momentul ala cand vreau sa deschid usa si apartamentul meu sa fie un relaxant centru SPA. Timpul sa treaca greu, iar eu sa profit la maxim de el. Daca mai pun si ceva muzica pe fundal, mai ca mut weekend-ul in mijlocul saptamanii. Cam asa cum a fost la Orhideea SPA, cand Avon in complicitate cu prietenele de la The Practice m-au chemat la o sesiune de rasfat, in timpul saptamanii.
Desi nu scriu prea mult despre ingrijirea parului, am un ritual destul de strict si incerc sa mi-l mentin in permanenta sanatos si… lung. Asa de mult tin la asta, incat n-as pleca intr-un concediu (sau weekend prelungit) fara un ser protector pentru par, mai ales acum in perioada calduroasa.
.
photoPentru ca nu doar pielea are nevoie de protectie. Altfel cum sa isi mentina stralucirea si sa faca fata tuturor ideilor mele de a-l aranja? Fara efort nu se poate! Admir mult femeile cu parul lung si ingrijit, le da o stralucire aparte. Ma gandesc la Antonia avand o podoaba capilara pe masura, fiind nevopsita si avand si lungimea potrivita. Dupa cum probabil stiti, este ambasadoare Avon si poate vreti sa o vedeti perioada aceasta prin concertele din tara. Detalii gasiti pe facebook.com/AvonSpace si tot aici aflati tot ce va intereseaza despre produse, premii, evenimente Avon, sfaturi de ot felul.
.
Dar sa ne intoarcem la relaxare si la SPA-ul din apartament. Daca vreti recomandare buna de produs pentru par, pe care eu l-am incercat si mi-a placut, amintesc de Heavenly Hydration – Hot Hair Oil.  E un produs care s-a potrivit cu mine. Mi-am simtit parul hidratat, fin si cu un prafum placut, asa ca ne-am imprietenit repede. N-am SPA in apartament, dar cu acest produs parca am SPA-ul la purtator.
.
Voi cu ce produse va rasfatati? Aveti un ritual special?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *