Cum sa daruiesti si sa primesti de Martisor

Momentele petrecute cu ființele dragi nouă sunt acelea care ne încarcă cu energie, care ne aduc zâmbetul pe buze și care ne fac pe  fiecare dintre noi să ne simțim protejați.

Cum ai putea să surprinzi un om alături de care ai o întreagă istorie? Îmi aduc aminte de prima zi când le-am cunoscut pe Gianina și Andra. Eram la probele de aptitudini, la Liceul Pedagogic din Piatra Neamt… De atunci și până acum mulți ani au trecut, dar prietenia dintre noi crește, de dezvoltă și ne tine aproape. De altfel, cu Gianina am împărțit banca din liceu și un jurnal.

Cu gândul că nu doar decembrie e luna cadourilor și că 8 martie este un moment în care nu doar primești, ci poți oferi și cadouri, am decis să-mi surprind prietenele. Cum? Păi ce le place fetelor să facă în timpul liber? Să meargă la shopping, evident. 

Ce poti face la Sprider cu 100 de lei și puțină imaginație

Din magazin în magazin, la un moment dat m-am oprit în fața unei pancarte pe care scria mare cu litere de-o șchioapă: Reduceri de până la 80%! Am privit cu interes și am realizat că la Magazinul Sprider… reducerile sunt în floare!

Prin urmare, am pășit îndrăznețe în “raiul reducerilor” (via Gianina), iar ceea ce am găsit a fost pe gustul prietenelor mele. Pentru Gianina am ales o cămașă albă cu o bluză albastra potrivita pentru birou, iar pentru Andra o rochie neagră, de club. Pentru că ne-a plăcut foarte mult, am luat și un suport de lumanare.  

Cheltuiala? Modică. Din 100 lei (si 49 bani) am cumpărat cadouri pentru cele două prietene dragi:

–   Suport lumânărele 2,39, redus de la 7,95 lei

–    Rochia 54, 50, redus de la 109 lei

–    Jacheta  43, 60, redus de la 109 lei

.

Am plecat din magazinul Spider cu gândul de a reveni. Consider că merităm să ne îndeplinim dorințele… și de a-i face și pe alții din jurul nostru fericiți cu ajutorul unui cadou de suflet, pentru cei apropiați.

Hainele sunt ok si se potrivesc pentru o gama diversa de varste si gusturi. Au 4 linii vestimentare: Aggressive – sport, Soul Rebel – casual, Emilio Coralli – clasic. Vezi spriderstores.ro

No Responses to “Cum sa daruiesti si sa primesti de Martisor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *