Cum scapam de prietenii inactivi de pe Facebook

Nu spun ca varianta gasita ar fi cea mai isteata, insa am riscat si am experimentat in acest weekend – Unfriend Finder – un addon pentru browser (merge si pe Firefox, Chrome, Opera, Safari si Maxthon) care ma ajuta sa gasesc prietenii virtuali de pe Facebook care si-au sters contul de ceva vreme sau pur si simplu nu mai sunt activi.

Eu l-am instalat pe Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/unfriend-finder/jijknldiopccnikfclcmmjnponjkicbc

unfriend-finder

Am instalat addon-ul pentru ca avem in jur de 5000 de prieteni virtuali pe Facebook, iar cu multi din lista nu am interactionat niciodata. In plus, in weekend am vazut ca tineam in lista si conturi inactive/ sterse, dar si fel si fel de conturi dubioase. Nici nu mai stiu cum si de ce au ajuns la mine in lista… la ce nume ciudate am vazut pe acolo.

M-am saturat sa tot aman curatenia din lista de prietenu virtuali si sa tot aud ca multi cunoscuti nu-mi mai puteau nici macar trimite cereri din prietenie, tot din cauza numarului mare de prieteni. Solutia lor era sa se aboneze. (si s-au tot abonat peste 4.770…)

Am instalat addon-ul (am citit despre el la Makavelis pe blog), apoi, in dreptul numarului de prieteni, mi-a aparut cifra de prieteni activi pe Facebook.
prieteni-inactivi-facebook

Drept urmare… am avut activitate in acest weekend. Din 4653 de prieteni virtuali pe Facebook, doar 3363 erau si activi… spune Facebook-ul.

prieteni-inactivi

Dupa ce am activat addon-ul, din tutorial am aflat de  optiunea Search for inactive accounts, buton care imi cauta din intreaga lista cu cei ce sunt inactivi pe Facebook sau pur si simplu si-au dezactivat contul.

Ce a urmat… iti imaginezi. I-am luat pe rand, manual…  si i-am sters! Cu multa rabdare! 🙂 Mult calm daca-ti instalezi si tu pe viitor Unfriend Finder.  Nu stiu ce altceva mai face face addon-ul instalat, dar recomand sa-l dezactivezi dupa ce gasesti conturile inactive si sa schimbi si parola de pe Facebook.

gfjh

Oricum, poti merge si pe varianta “traditionala” si mai stergi din sarbatoritii zilei de pe Facebook.  Recunosc ca mai fac si eu astfel de “urari”.

One Response to “Cum scapam de prietenii inactivi de pe Facebook”
  1. Dan Tanasescu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *