De ce sa te inscrii la Gpec 2013?

Articolul acesta este in mod special pentru cei pasionati de e-commerce, pentru cei care au un magazin online de ceva vreme si pentru cei care constientizeaza ca succesul nu e rezultatul unei arderi spontane, ci trebuie sa-si porneasca si singuri focul…

gpec-2013

A 8-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce a luat startul. Sunt Blogger Oficial GPeC – Gala Premiilor eCommerce si va ofer un discount de 10% la inscriere . 

Dupa cum probabil stiti… inca din 2010 am tangenta cu eCommerce-ul, lucrand cu cativa manageri cunoscuti de magazine online. Pe cativa i-am ajutat inca din primele 2 luni de la lansare (ex. magazinul online Edukid), pe altii prin consiliere si PR, iar mai nou promovez si o platforma avansata de eCommerce, sustinand si promovand astfel cresterea eCommerce-ul pe piata romaneasca.

Am participat anul trecut la Scoala de Vara GpeC in calitate de blogger oficial al evenimentului, la fel si la Gala Gpec 2012, unde am colaborat timp de 2 luni (august-septembrie 2012) cu Liviu Taloi in realizarea unui studiu de caz oferind in acest timp si consultanta unui magazin online. Sa mai amintesc si ca am pus bazele ECOMpedia.ro alaturi de Liviu in vara 2012? Amintesc.

Intre timp anunt ca s-a dat Start inscrieri Gpec 2013 si ca pana pe 31 mai, magazinele online se pot inscrie in competitie la cea de a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce, completand formularul de participare de pe website-ul Galei.

Taxa de inscriere in competitia GPeC este de 250 euro, dar magazinele participante castiga servicii in valoare de 2.960 euro.  Pentru cei care se inscriu de pe blogul meu, beneficiaza de 10% discount din taxa de participare, pana pe 23 mai!

In plus, participantii pot beneficia de:

• auditarea magazinelor in 2 etape (auditul este facut pe baza uni set de criterii de jurizare care numara peste 90 de elemente esentiale unui business online)

• toate magazinele online inscrise la GPeC primesc rapoartele de jurizare;

•proprietarii magazinelor au posibilitatea de a discuta fata in fata cu membrii juriului asupra rapoartelor de evaluare;

• primesti gratuit marca de incredere Trusted timp de 12 luni;

• participarea gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce (27-28 mai), in limita a 2 persoane/magazin inscris;

• participi gratuit la Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din luna noiembrie si multe alte avantaje.

Participand la Gpec 2013 consider ca ai o mare oportunitate de a avansa … care e mai importanta decat banii. 

Daca mai aveti nevoie de ceva ajutor si de un sfat bun, din cand in cand mai ofer si consultanta eCommerce si site audit… strigati sau lasati-mi un mail pe biberi.lavinia @ gmail.com.

No Responses to “De ce sa te inscrii la Gpec 2013?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *