De Ziua Pamantului 2012, relansam campania “Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac”

Fiind o floare grăitoare în buchetul Floria, anunt astăzi de Ziua Pămantului că relansăm campania Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac, în care orice client al florăriei Floria poate deveni “părinte spiritual” al unui arbore, la cumpărarea unui buchet de flori în valoare de minim 300 de lei.

Continuăm și în acest an activitățile ecologice pentru protejarea mediului, începute în octombrie 2011. Campania este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului București.

Vrei sa ai un copac care să-ti poarte numele?

Pentru orice comandă de minim 300 RON, clientul Floria va deveni “parintele spiritual” al unui arbore care va fi plantat pe cheltuiala florariei online. Fiecare arbore va avea o placuta pe care va fi inscriptionat numele “părintelui spiritual”. Acesta va fi expeditorul buchetului de flori, destinatara acestuia sau oricine altcineva ales de clientul Floria (alegerea îi apartine clientului).

Noi vom planta cu mare grija şi iubire fiecare copacel, ce o sa fie vizibil şi pe Google Earth la latitudinea / longitudinea exacta, astfel încat să poată fi vizitat oricand, chiar şi peste ani, cand o să fie un arbore matur şi măiestuos. O să revin cu poze şi impresii. Abia aştept să ies alături de întreaga echipă la o gură de aer proaspăt, prin pădurile din jurul Bucureştiului.

În fiecare an, pe 22 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Pământului (Earth Day), ziua în care s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Şi Google sărbătoreşte această zi printr-un logo special. Imbratisez cu drag această sărbătoare, amintindu-le oamenilor să aprecieze şi să ocrotească mediul înconjurator.

Dacă  vrei să contribui şi tu la initiativa nostră, trimite un buchet de flori persoanei dragi şi poti deveni “părintele spiritual” al unui arbore. Gesturi frumoase, pentru o țară mai curată! 

Pentru informații suplimentare legate de pregătirile nostre în campania Cumpără un buchet
de la Floria și ajuți la plantarea unui copac, vă rugăm să ne contactați:
Lavinia Biberi – PR & Marketing Manager floria.ro / Tel: 0757 22 22 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *