Decernarea Premiilor GPeC 2012, a 7-a editie

Dupa Conferintele Nationale De E-Commerce din luna mai, cursurile de la Scoala De Vara Gpec unde am participat fiind si Event Ambasador, acum pe 30 octombrie 2012 urmeaza Decernarea Premiilor GPeC 2012, a 7-a editie.

Magazinele online au trecut cu bine de cele 80 de criteriile de jurizare (aspecte analizate de cei care se afla si printre speakerii evenimentului), iar martea aceasta la Crystal Palace Ballrooms vor fi decernate atat premiile pentru magazinele anului in comertul online, cat si pentru bancile procesatoare de plati alaturi de furnizorii de servicii si solutii dedicate industriei e-commerce.

Cei interesati de ultimele tendinte in E-Commerce, trend-uri, cifre, multe cifre  si statistici din piata, plus rezultatele sondajului Voice of Custumer, derulat pe magazinele online inscrise in competite (s-au inregistrat peste 11.000 de raspunsuri) se pot inscrie gratuit la eveniment. 

Cei interesati trebuie doar sa solicite o invitatie pe adresa de email [email protected] pana pe data de 27 octombrie 2012, in care sa incluzi numele tau complet, firma pe care o reprezinti, functia ta in acea companie, adresa paginii web, numarul de telefon si bineinteles adresa ta de email.

In cadrul evenimentului veti putea urmari speakeri de top din Romania si nu numai, statistici de piata, trend-uri, panel-uri de dezbatere si, nu in ultimul rand, desemnarea castigatorilor anului in comertul online. Un ultim argument care sa te convinga sa nu ratezi gala acestui an este prezenta invitatului special al serii, Dan Puric.

Alte informatii plus lista speakerilor de la eveniment le vezi pe pagina oficiala. Intervalul orar in care se desfasoara conferinta este 13:00 – 18:30, iar festivitatea de premiere incepe la ora 19:30. Ne vedem acolo cu Liviu Taloi, Andrei Radu si multi oameni dragi mie din industria comertului electronic. 

*despre tool-ul numit “Voice of Customer”: utilizatorii au avut ocazia sa raspunda la un scurt sondaj (de tip 4Q), exprimandu-si opinia despre site-ul vizitat – ce le-a placut si ce nu. Chestionarul s-a derulat timp de 1 luna, incheindu-se pe 20 oct 2012 cu peste 11.000 de raspunsuri valide per totalul magazinelor online care au implementat sondajul – aprox. 50 de magazine din cele 90 inscrise la GPeC 2012. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *