Reacționez cu entuziasm la cuvinte precum eCommerce, cultură, vintage, travel, creativitate, storytelling. Născut în aprilie 2008 ca blog personal, laviniabiberi.com este un blog cu sfaturi de ecommerce, recomandări de shopping, cărți, muzică, filme, evenimente și călătorii.

Lucrez încă din Ianuarie 2010 în eCommerce – în CV întâlnind și magazine online pe nișele: jucării, asigurări, florarie online, piese auto, bijuterii și cadouri, fashion, gaming, IT&C, in vara 2012 am pus bazele ECOMpedia (e proiectul lui Liviu Taloi și a avut o idee bună), am lucrat și în agenție, la Marketizator (m-am ocupat de optimizarea conversiilor pentru OLX, Avon, Provident și alții).

***

Învăt zi de zi lucruri noi despre Performance Marketing, CRO & Growth hacking. Cum e timp liber mai și fug intr-o călătorie să îmi golesc mintea de toate grijile zilnice și să acumulez energie pentru activitățile viitoare. Am ajuns in America (prin programul Work & Travel, New Jersey) si ma voi intoarce curand și în rest vacanțe prin Europa sau Asia. Am tot povestit pe blog despre fiecare vacanta.

În prezent mă ocup și cresc proiectele personale: CadoLand.ro (idei de cadouri), CASApedia.ro (home & deco) și sunt fondatoarea eComJobs.ro – prima platformă din România dedicată joburilor din comerțul electronic (lansat in toamna 2015).  Vă pot ajuta să vă găsiți un job fain, pe viitor, dacă e cazul. 🙂 ecomjobspngÎmi place să ajut pe oricine cu orice, în general, iar în ultimii ani m-am gândit mai mult la educația copiilor. Mai jos sunt câteva campanii inițiate în 2009 si 2010, active si în prezent:

 Răspund la numarul de telefon: 0742646001 și pe MailLinkedInTwitterFacebookGoogle+, YouTubeFoursquarePinterest si Instagram

Lavinia Biberi

Colaborari: 

Petrom Romania (excursia Redescopera Romania 2011), Avon (125 femei pentru schimbare si Ambasadoare de brand in 2013, Activia (Calendar Super Fete din Social Media), Redd’s (Ambasadoare brand – proiect 2013), Hochland Creme, J&B (eveniment “Feel the beat”), Organique natural Cosmetics (Ambasadoare brand – proiect), Potocaliu (Ambasadoare), Party Poker (Media Royale, turneul de poker dedicat exclusiv bloggerilor si jurnalistilor), Ambasadoare ZorileStore.ro, Gala premiilor eCommerce (Gpec), SOS Satele Copiilor Romania (2016) si altele.