E-Commerce-ul a fost dragoste la prima vedere

E important in viata sa stii sa pui si pauza, sa stai si sa meditezi, sa analizezi si sa iei deciziile cele mai bune. Drept urmare, mi-am intrerupt orice fel de activitate in aceste doua luni (iulie si august) si am aplicat cu mari sperante AICI.

Din pasiune si curiozitate pentru comertul electronic, anunt ca o sa ma gasiti in urmatoarele (cel putin) doua luni alaturi de Liviu Taloi, facand parte din echipa SiteAudit (Internship de E-Commerce).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca m-a intrebat foarte multa lume in ultima perioada cu ce ma mai ocup si pentru ca foarte multi aveau impresia ca sunt doar bloggerita cu norma intreaga (sau/ si ambasadoare de brand), am zis ca e cazul sa mai si reamintesc din cand in cand de iubirea mea fata de mediul online si cum E-Commerce-ul a fost dragoste la prima vedere

Am cochetat inca din 2006 cu PR-ul, jurnalismul, comunicarea si mi-am dezvoltat anumite abilitati in acest domeniu, am initiat cateva campanii de PR in Iasi si Bucuresti, am organizat cateva evenimente, am fost si ambasadoare de brand… insa concomitent am lucrat si in cadrul unor magazine online.

  • in 2010- 2011 am colaborat cu Razvan Girmacea si am crescut frumos magazinul online edukid.ro
  • in 2011 am colaborat cu Valentin Radu (facand parte din echipa PBA) pentru site-urile rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.
  • in 2012 am colaborat cu Mugur Frunzetti in cadrul florariei online floria.ro (Marketing si PR Manager).

Mi-am dorit mult sa colaborez cu Liviu Taloi in cadrul acestui Internship pentru ca pe langa faptul ca-mi place comertul electronic, imi doresc sa invat (si sa aprofundez) multe lucruri in acest domeniu. Consider ca Liviu este un foarte bun profesionist, dedicat muncii, cu mult bun simt si de la care am ce invata… si asta pe langa experienta mea de aproape 3 ani in E-Commerce. 

E atat de importat sa te inconjori de oameni faini, mult mai motivati ca tine, mai ambitiosi, pentru ca doar asa poti progresa. In ideea: “Mai bine sa traiesc un an ca si tigru decat zeci ca si oaie!” 

Bonus: am gasit prin laptop cateva poze de prin 2010 cand sarbatoream impreuna cu Razvan Girmacea (Started and developing edukid.ro) si bloggerii ieseni Un an de edukid.ro – Party- Taierea Motului. Am avut o petrecere tare reusita, cu multi invitati, surprize, mult ras si cantec… iar prietenii apropiati stiu ca Edukid e un proiect tare drag mie si mereu il dau ca exemplu Asa da E-Commerce

Cred ca ambitia, constiinciozitatea si seriozitatea sunt factorii necesari pentru o cariera reusita.