Echipa “insPiRe” la Festivalul Concurs team ADventure 2009

Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure , aflat la cea de-a doua editie, s-a adresat tuturor celor interesati de domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice, avand ca scop crearea unui cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii activi in acest domeniu.
Echipele intrate in concurs au fost:
– Fools are not invited, Revolution, ABCD au rezolvat studiul de caz oferit de SYLVER-ROM;
– Popcorn, Box of Crayons si PResent Consulting au rezolvat studiul de caz oferit de SC ILVAS SA,
Iar PEPPER si insPiRe au rezolvat studiul de caz oferit de VON Consulting.

Dupa trei saptamani in care echipele inscrise in concurs au lucrat la elaborarea unei strategii proprii pentru problema primita, pe 13 noiembrie a.c. a fost momentul in care acestea si-au prezentat public solutiile la care am ajuns.
Vreau sa felicit in primul rand echipa cu care am participat la acest concurs -“insPiRe”: Draganescu Ilinca, Vieru Munalin, Zaharia Ruxandra si Lavinia Biberi 🙂 . Sincer nu m-am implicat foarte mult in realizarea briefului asa cum mi-as fi dorit eu, insa cei trei studenti din anul I de facultate au dat dovada de multa creativitate si am fost mandra de ei. Astfel am castigat premiul din partea juriului si sunt foarte incantata de abonamentul gratuit de la British Council. Meritam sa fim printre cele 3 echipe castigatoare, insa la anul cu siguranta vom fi mai buni. S-a pus mult suflet, au fost emotii mari, strategii bune la toate echipele inscrise in concurs, dar speram sa fie mai focusate pe PR si mai putin campanii generice de publicitate. Felicitari intregii echipe Prime Iasi pentru buna realizare a Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure 2009; felicitari tuturor echipelor intrate in concurs si multumim juriului pentru premiul oferit.

In viziunea PRIME Iasi, team ADventure este, pe plan local, primul concurs studentesc, bazat pe strategie din domeniul publicitatii si al relatiilor publice care invita studentii, si nu numai, la o expeditie bazată pe aventura, competitie, spirit de echipa si creativitate.

11446_1060472128319_1721422949_125787_6809732_n
IMG_8959
IMG_8985
IMG_8962

No Responses to “Echipa “insPiRe” la Festivalul Concurs team ADventure 2009”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *