Eduard Novak la Webstock 2012. Modestia face diferenta!

Vineri la Webstock 2012 (o importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone) m-am simtit de-a dreptul norocoasa.

L-am cunoscut pe distinsul Eduard Novak – primul campion paralimpic al Romaniei, medaliat cu aur si cu argint la Jocurile Paralimpice din acest an de la Londra. Asa cum era si normal, l-am intampinat cu totii in picioare, fiind aplaudat minute in sir si mai apoi aplaudat de mai multe ori, emotionati fiind si noi pe langa el, in tot timpul prezentarii.

Dumneavoastra sunteti cu online-ul, eu sunt onbike.

Eduard Novak este un om cu foarte mult bun simt, ambitios, organizat, cu un spirit optimist, imbinat cu realism si cu planuri mari. Ne-a povestit timp de 15 minute ce-a insemnat pentru el acea perioada de la Jocurile Paralimpice din acest an si despre munca lui.

“Daca as fi stiut ca aduc atata bucurie, as fi muncit mai mult”

A inceput cu patinaj viteza, a castigat 25 de titluri de campion national, insa toata munca lui de 15 ani s-a dus in urma unui accident grav de masina, retezandu-i laba piciorului. Nu, nu s-a lasat de sport si a continuat cu ciclismul. S-a antrenat mult, s-a documentat si nu s-a lasat pana nu-si depasea zilnic puterile. Acum se pregateste deja de Rio in 2016.

Cel mai important lucru cu care am plecat de la Webstock 2012 e ideea ca trebuie sa ma concentrez mai mult asupra prioritatilor, sa pot distinge ceea ce este important de ceea ce este urgent si ca prin multa munca organizata pot face totul sa mearga si sa ajung unde-mi doresc. Fie ca pun in practica pentru online sau offline. Energia este esentiala, insa pentru a tine pasul trebuie sa fim atenti la sanatatea noastra si sa ne mentinem mai mereu in forma.

Multumesc intregii echipei Evensys si lui Cristian Manafu pentru ca an de an incearca prin Webstock sa faca un eveniment memorabil, sa invatam/ constientizam foarte multe lucruri si sa ne uneasca mai mult pe noi cei din mediul online, din blogosfera. Lista cu proiectele castigatoare de la Webstock Awards se gaseste pe site-ul Webstock.

Oamenilor de succes la place sa munceasca foarte mult, avand obiective marete. Acesta este, fara indoiala, unul dintre secretele reusitei!

One Response to “Eduard Novak la Webstock 2012. Modestia face diferenta!”
  1. Loredana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *