Edukid.ro m-a rasfatat cu volumul PR cu buget restrans

Azi am primit o carte pe care mi-o doream de foarte mult timp si tin sa-i multumesc lui Razvan!

De ce colaborez cu EDUKID.ro pe partea de PR & copywriter? Pentru ca sunt un copil mare si imi aduc aminte de copilaria mea frumoasa, chiar si fara sa fi avut vreodata o papusa Barbie 🙂 . Locul meu de joaca?
Rolul activitatilor extracurriculare in educatia copiilor; Un martisor jucaus din partea Edukid; Acomodarea copiilor la gradinita- despre manipulare; Bloggerii ieseni au construit puzzle-ul Edukid.
Va asteptam cu sugestii, comentarii si comenzi! Fiti cu ochii pe @edukidro
In curand organizam un concurs pentru toti parintii de pe twitter.

Jucariile educative EDUKID – scopul EDUKID este sa ii ajute pe parinti sa gaseasca jucarii potrivite pentru copii lor, astfel noi ii vom ajuta pe cei mici sa-si creeze propriul univers, sa invete mult mai usor intr-o atmosfera relaxanta, sa creasca armonios, in siguranta cu o baza fundamentala in crestera si dezvoltarea abilitatilor de cand sunt mici. Totul este sa alegeti jucaria potrivita, la momentul potrivit.

PR cu buget restrans: Strategii rentabile, necostisitoare sau gratuite, prin care sa iesi in evidenta
Editura Brandbuilders propune o lucrare care arata cum functioneaza PR-ul, indiferent ca apelati la o firma specializata in relatii publice, ca aveti un department de PR sau doar un angajat care se ocupa de relatii publice. Sau poate voi insiva faceti PR pentru propria firma. Cartea “PR cu buget restrans”, scrisa de reputatul specialist american in relatii publice Leonard Saffir, are raspunsuri sustinute de exemple practice pentru toate situatiile descrise mai sus.

Problemele abordate in aceasta carte sunt in principal de natura practica, autorul insistand pe aplicabilitatea lor imediata. Studiile de caz (bazate pe experienta directa a autorului sau a unor reputati specialisti in domeniu) ilustreaza dimensiunile, capacitatea de penetrare si forta relatiilor publice. Si, cel mai important, vei sti ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci în lumea PR-ului.
Lucrarea se adreseaza atat celor care lucreaza propriu-zis in PR, cat si firmelor care apeleaza la asemenea servicii specializate si care vor sti ce anume sa ceara si cum sa obtina rezultate de exceptie, pentru care vor plati sume de bani mult mai mici.

Cartea PR cu buget restrans ilustreaza cum se face PR in societatea actuala. Imi va arata cum sa obtin rezultate importante cu bugete mici sau… chiar fara bani. 🙂 Deci… sa IMBRATISAM LECTURA.

2 Responses to “Edukid.ro m-a rasfatat cu volumul PR cu buget restrans”
  1. the friend 44 says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *