Eleganta depaseste limitele garderobei

Nu v-am mai aratat de ceva vreme ce am mai scris pe blogul REDD’s SHOE – un blog unde scriu de cateva luni din pasiune pentru pantofi si alte dichisuri. Impartasesc cu cititoarele site-ului cateva lucruri simple de facut in timpul liber si despre eleganta ce tine de atitudine ( care se construieste) si mai putin de bani.

renta1

Eu cred mult in simplitate si in grija pentru frumusetea interioara si exterioara. Degeaba iti achizitionezi o haina noua sau o pereche de pantofi eleganti, cu gust, dar nu stii sa porti cu atitudine si delicatete oricare din acestea. Cred cu tarie ca feminitatea tine de gratie, dar si de cat de puternica esti ca persoana, de altruism, de felul de a iubi si de a te iubi.

intreg articolul din luna martie:  Eleganta nu doar la nivel vestimentar, ci si in atitudine

Ultimul articol din aceasta luna e despre cum imi imaginez ca arata Primavara. 

Primavara mea are muguri movulii, rochita inflorata, cu volane si obraji bucalati. Il are pe vino-ncoace si ma ademeneste pe alei neumblate, cu gusturi neincercate si tentante.

Nu e chiar verde, n-are clisee, n-are inhibitii. Mi se infatiseaza ca o tanara cu rochita alba inflorata, dantelata si pometi roz, are gustul serbetului din copilarie si savoarea vacantelor de vara de altadata. E plina de nuante ce se potrivesc perfect cu o cupa de inghetata de cirese amare. E drept, asteptarea ei a meritat.

intreg articolul: Primavara mea cu obraji bucalati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *