Evenimente eCommerce din primavara 2016

Articolul acesta este in mod special pentru cei pasionati de e-commerce, pentru cei care au un magazin online de ceva vreme si pentru cei care constientizeaza ca succesul nu e rezultatul unei arderi spontane, ci trebuie sa-si porneasca si singuri focul…

Primăvara aceasta este dedicată comerţului electronic, iar pe 21 aprilie poate ne vedem la ediția aVIII-a TeCOMM eCommerce Conference&Expo – un eveniment important de ecommerce, organizat în Bucuresti la Athenee Palace Hilton și e recomandat in special proprietarilor de magazine online, dar şi furnizorilor ce oferă produse, servicii şi soluţii de eCommerce. Pe scurt este un eveniment pentru cei pasionati de ecommerce.

Power to the customers – acesta este conceptul editiei din acest an

Românii s-au obisnuit online, cumpără din ce în ce mai mult şi mai divers şi devin din ce în ce mai sofisticaţi. Ediţia TeCOMM Bucureşti din acest an va sublinia importanţa înţelegerii comportamentului consumatorului, nevoilor acestuia, fidelizării acestuia şi modul în care business-urile online este necesar să îşi realizeze strategiile pentru ca aceştia să se întoarcă pe site, convertindu-se în mod repetat.

Predicţia pentru următorii ani este că eCommerce-ul va fi considerat cel mai important instrument de vânzări, iar 50% din vânzările din offline vor fi influenţate de strategiile şi campaniile care se desfăşoară în online.

Implicit vor creste si numarul de joburi pe eComJobs. ro. 🙂

fb-tecomm-2016

Pe scurt de ce să participi la TeCOMM:

  •   Sunt aşteptaţi în acest an peste 250 de retaileri online care au deja un business sau îşi doresc un start-up în acest domeniu, cât şi specialiştii din domeniile conexe implicaţi în activitatea de online a business-urilor.
  • Printre speakerii se numără Chris Jones (User Experience Director si eCommerce specialist @Blueleaf) care cunoaşte foarte bine toate aspectele ce ţin de User Experience, precum “călătoria” online a clientului, arhitectura informaţiei, prototipuri de răspuns, design pentru interfaţa cu clienţii şi copywriting.
  • Guest speaker David Rothwell, autorul best-seller-ului „The AdWords Bible for eCommerce” va sustine un workshop pe tema “Show Me the (PPC) Money. The Top Mistakes eCommerce Merchants Make with Google AdWords”, in care vei putea afla sfaturi pretioase despre cum sa castigi cu Google Adwords.
  • De la Lenneke van der Meijden, Online Conversion Specialist si eCommerce Manager @Euroflorist poti sa inveti cum sa-ti optimizezi rata de conversie prin testari de usability si cum sa obtii insight-uri pretioase despre clienti.
  • Despre CRO putem discuta și noi, cu drag.

Asadar prilej bun de networking de calitate și de a beneficia de insight-uri utile. Detalii si pe bucharest.tecomm.ro unde se va actualiza constant și lista speakerilor.

Screenshot (13)

Ne vedem curând! Ce alte evenimente din eCommerce vor fi în Luna Aprilie, Mai? Te aștept pe eComJobs.ro în secțiunea Evenimente, unde voi face un update în fiecare zi. Dacă mi-a scapat un eveniment important din #ecommerce, atunci lasă-mi detalii în comentarii.

One Response to “Evenimente eCommerce din primavara 2016”
  1. Oana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *