Evenimente in Iasi/ februarie- martie 2010

Spring Is Coming To Town

I. BlogMeetiasi Nr. 26 (sau mai bine zis #MartisorMeet) va fi organizat sambata, 27 februarie, ora 18.00, la restaurantul No Stress (langa Universitatea M. Kogalniceanu). Confirmati prezenta pe blogul Mihaelei Anghel. Sper sa ajunga si Bobby Voicu alaturi de alti speakeri de la Brio.
Prezenta BlogMeet Iasi 26: aici

II.Brio – Lead the way leadership conference by AIESEC Iasi;

III. Zilele Cinematografiei Portugheze revin la Iasi 26-28februarie. Anul acesta, filmele selectate pentru festival sunt Língua – Vidas em Português, O Milagre Segundo Salomé si Cinco dias, cinco noites.

IV. Pe 1 martie, Imbratisam lectura impreuna cu studentii din Copou. Va asteptam in jurul orei 12. Impartim “martisoare” 🙂

V. Pe 6 martie, incepand cu ora 10 va asteptam la GeekMeet Iasi. Am inteles ca deja s-au ocupat 50% din cele 40 de locurile disponibile, deci va asteptam sa va inscrieti. Locatia: Sediul ApaVital, Copou, Strada Mihail Costăchescu, Nr. 6, Iasi. Organizatori: Gabriel Enea, Lavinia Biberi, Marius Butuc si Silviu Savin.

PREZENTARI:
Filip Chereches – GeekMeet about
Sabin Buraga – To geek or not to meet
Andrei Potorac – Flash on mobile
Marius Ursache – The user is not stupid. The user is your girlfriend
Adrian Mironescu – Brand>ing you

VI. Conferinta Good to go. In Iasi proiectul este precedat de o conferinta in data de 11 martie, incepand cu orele 14:00 pana in la 16.00 in sediul FEAA (Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor), corp B, etaj 1, sala B417. Aceasta conferinta este organizata in parteneriat cu JCI si Asociatia asdMARK, iar in cadrul sau vor fi invitati antreprenori locali care vor impartasi din secretele succesului lor. Deadline-ul de aplicare pentru conferinta locala este 10 martie, intrarea fiind libera in limita locurilor disponibile. Te poti inscrie aici.

VII. Limbajul trupului : workshop interactiv pe 17 martie/ Memories Cafe intre orele 14:00-16:00

VIII. Joi, 18 martie, la ora 19.30, sunteti invitati la cel mai asteptat Bal Mascat al Iasului, organizat la a VII-a editie, de Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi/ Sala Pasilor Pierduti din Universitatea „Al.I.Cuza” (corp A)

IX. Ziarul de Iasi si clubul Oameni din Online organizeazajoi, 25 martie/ la Hotel Unirea a II-a a conferinta “Link Your Business” dedicata promovarii oportunitatilor de afaceri pe care le ofera mediul online. Lista speakeri aici.

X. In curand organizam un concurs pentru toti parintii de pe twitter. Fiti cu ochii pe Edukid.ro– jucarii educative. Scopul EDUKID este sa ii ajute pe parinti sa gaseasca jucariile potrivite micutilor lor, astfel noi ii vom ajuta pe cei mici sa-si creeze propriul univers, sa invete mult mai usor intr-o atmosfera relaxanta, sa creasca armonios, in siguranta cu o baza fundamentala in crestera si dezvoltarea abilitatilor de cand sunt mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *