Evenimente la sfarsit de noiembrie – Bucuresti

Astăzi avem 3 evenimente interesante în București: 

1. A început deja prima ediție Food Bloggers Conference, la Crowne Plaza Hotel București. Cristi continuă seria de evenimente dedicate comunității bloggerilor din România. Bloggerii prezenti deja posteaza pe hastagul #foodbloggers14 și ne fac poftă cu diverse bunătăți de casă.

Ca speakeri vor urca pe scenă – Adi Hădean (Masterchef), Florin Itu (Crazy Mother Cooker), Radu Dumitrescu (fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Cristina Mazilu (mazilique.ro + publisher @ BBC Good Food România), Monica Roșu (FoodieFamily.ro), Codruța Popa (Codrudepâine.ro), Marius Tudosiei (Băcănia Veche) si mulți alții. 

2. Diseară la 18 30 voi ajunge la Gala Premiilor Supercrieri, la ARCUB. Până atunci vreau să termin de citit lucrarile nominalizate anul acesta. E cea mai bună recunoastere pe care le-o putem aduce acestor super-autori de non-ficțiune. 

Vă reamintesc și câștigătorii de anul trecut

3. Tot astazi la ArCub, de la ora 16 are loc evenimentul PR Tea & AD Cookies – Public Speaking. Intrarea este liberă, iar mâine tot acolo, tot de la ora 16, Cabral o sa țină si un workshop pe aceeași temă. 

Pentru mâine am pe lista alte 3 evenimente, la fel de interesante, însă nu voi putea ajunge la toate:

1. Ziua de maine va fi un adevarat maraton de e-commerce. Eu voi fi de dimineață până seara la Gala Premiilor in eCommerce, la Crystal Palace Ballrooms. Este fără îndoială cel mai bun eveniment de ecommerce de la noi, mă voi întâlni cu mulți oameni din industrie, voi încerca să iau și multe notițe, voi posta și pe Twitter, iar ca și noutăți – André Morys si John Ekman, doi dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial, vor vorbi pentru prima oară în Romania. Aici e agenda evenimentului.

Multă baftă organizatorilor: Andrei Radu și Raluca GeorgescuGPeC sprijină piața de e-commerce din România de 9 ani.

2. Tot maine e și prima zi de la Social Media Snow Camp – non-conferinta organizată de Marta Usurelu și Biz pentru a pune în contact oamenii de social media din diversele tabere – fie clienți, agenții sau influenceri. Aici chiar mi-ar fi plăcut, dar poate prind un loc anul viitor

3. Cel de-al treilea eveniment de maine e PR Award – premiile cu cea mai mare prestanta din PR-ul romanesc, ajuns anul acesta la a XII-a editie.

și nu uitați de workshop-ul sustinut de Cabral, de Public Speaking. Intrarea e 10 lei. 

*** 

In luna decembrie (pe 9 decembrie) vom avea o nouă ediție Future of Media. O sa fie tot un fel de Webstock, dar care să completeze ce facem pe blogging, cu ce este nou și interesant din inovație și social media, media, advertising și mobile. Înscrierile se fac aici, iar bloggerii au acces gratuit. 

Dacă mai aud ceva, voi continua lista aici. Sper să ne vedem prin zonă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *