Experienta de viata este cel mai bun sfetnic

“Dupa furtuna vine vreme buna”, sau nu, nu asta auzi cel mai des, cu siguranta cel mai des iti spun prietenii “Las’ o sa iasa soarele si pe strada ta” sau poate “orice esec e urmat de un succes” sau chiar “orice sut in fund e un pas inainte…”

Uneori nici nu-i mai ascultam atunci cand suntem in suferinta.. dam din cap si doar noi stim ce e in sufletul nostru. Dar iubim. Simtim iubirea prin toti porii. Iubim ca mai apoi sa ne doara.
… mai simtim ca ne urmareste ghinionul, jumatatea goala a paharului e mereu mai vizibila si pregnanta in viata noastra, s-a terminat sacul cu iubire pe care-l aveam de oferit. Yup, te-ai prins, vorbesc de momentele alea in care nu mai suporti sa vezi cupluri in momentele lor de tandrete (ca sa nu mai zic sa-l vezi pe el/ea de mana cu altcineva) si crezi ca nu mai exista viata dupa acest “el”.

Si undeva, acolo, printre atatia nori adunati stim ca exista un curcubeu care ne lumineaza calea si ne insenineaza ziua. Si daca inca nu te-ai convins de lucrul asta, ar trebui sa-ti amintesti de cate ori ai spus ca nimic nu mai conteaza, iar totul a capatat sens ca prin farmec la momentul potrivit, cu persoana potrivita.
Ca asa-i in viata, iar filmele sunt inspirate din realitate.
cineforum
Silver Linings Playbook (Scenariu pentru Happy-End titlul adaptat in romana) e unul dintre filmele pe care care ar vrea sa-l vedem impreuna, miercurea asta. E un film  adus de Forum Film Romania cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver… si am citit despre el ca este o poveste frumoasa despre viata, cu poverile ei emotionale, cu drame, cu schimbari, cu suferinta, dar si cu prietenie, suport din partea familiei si noi inceputuri. Cate un pic din toate, cat sa ne regasim…
.
 Incepand cu 1 februarie il vom gasi in mai toate cinematografele din tara si poate ne intersectam. Eu am si o invitatie dubla la Silver Linings playbook in reteaua Cinema City pentru un castigator care-mi raspunde zilele astea la intrebarea “Care a fost cea mai importanta lectie invatata dupa o relatie?”

castigatoare-concursDurata CONCURS
: 28 ianuarie – 30 ianuarie, ora 12:00, urmand ca seara la ora 19:00 sa iesim la film, la avanpremiera. Invitatie e dubla. Toate raspunsurile o sa fie interesante si am hotarat ca o sa apelez la random.org. Sa nu fie cu suparare.
.
30 ianuarie, 12: 03 Castigatoarea se pare ca e Roxana Bobosila. Felicitari si merci tuturor pentru participare! 
Iubire, fericire, nebunie, maturitate, prietenie… Pe toate le vom descoperi in Scenariu pentru Happy-End:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *