Experimente

  

Asa incepe:

Daniel Secareanu

🙂:) hello! ce mai faci domnisoara?
te-am zarit intr-un google ad pe un forum, iti trimit print screen? 🙂:) pup!

Loredana Maria Pricopie

 Hey, ia uite ce am gasit:)
Urmand multe alte discutii…
In aceasta perioada experimentez, iar blogul meu va deveni din ce in ce mai vizibil in mediul online si astfel o sa-ti reamintesti mereu de mine. Vreau sa fii la curent cu ceea ce scriu pe blog si poate asa, asa… dai si de campania de sensibilizare initiata inca din 2009, alaturi de bloggerii ieseni – GLOBURI CU SUFLET, fiind si proiectul meu de suflet.
.
Uneori e nevoie de acel impuls si de o doza de indrazneala pentru a ne bate mai mult pentru proiectele noastre in care credem, muncim si ajutam pe ceilalti… Sper sa nu deranjeze pe nimeni acest experiment numit retargeting/remarketing. Motivele au fost mentionate si sper sa ma cititi in continuare, cu placere si interes.
.
Sa va mai reamintesc putin despre “Globuri cu Suflet”: Campania a ajuns anul acesta la a patra editie si se desfasoara atat aici in Bucuresti, cat si in Iasi (traditia merge mai departe si-i multumesc Andei si tuturor iesenilor implicati.)
..
Detalii despre Globuri cu Suflet, editia a IV-a: 
Bucuresti (6 dec., ultima zi de donatii fiind 4 dec.): Contact – Lavinia Biberi / biberi.lavinia @ gmail.com – Detalii pe blog. Aici avem 12 copilasi de la Scoala ajutatoare pentru copii cu dizabilitati si handicap, Scoala Speciala Nr.5 din Vitan,  Bucuresti ce si-au pregatit deja ghetutele si il asteapta pe Mos Nicolae. Ei spun ca au fost cei mai cuminti! Tot la ei am fost si anul trecut si ne-am distrat o zi intreaga. Poti vedea aici cum a fost.

Iasi (22 dec.): Contact: Anda Elena / anda_elena @  yahoo.com – Detalii pe blog – si event Facevook. Aici avem 70 de copilasi din satul Lunca Rates, comuna Scanteia (deci ajutam toti copiii din sat!) Sper sa ajung si aici in acest an.

Daca-ti doresti cu adevarat sa faci o fapta buna in preajma sarbatorilor de iarna, ai putea dona in campania “Globuri cu Suflet”, editia a patra. Iar sentimentul pe care il ai dupa ce ai donat si stii ca ai ajutat la randul tau, crede-ma ca e de nepretuit!

Multumim din suflet tuturor celor care sprijina campania nostra! 

Uite, la ei mergem pe 6 decembrie. Nici nu stii cat sunt de minunati acesti copii din campania “Globuri cu Suflet”, editia a patra! Sa-ti mai zic ca toate prostioarele lor sunt motiv de bucurie?! Toti copilasii au autism, de aceea sunt si la Scoala Speciala Nr. 5…

One Response to “Experimente”
  1. Nico B says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *