Extensia Cofffre și notificările cu produsele reduse din magazinele online

Țin minte că eram într-o minivacanță (pe la final de 2015) când am primit un mail de la Manafu și mi-a povestit despre Cofffre, fiind la început de drum ca antreprenor și știind că sunt pasionată de zona de ecommerce și de noutățile din domeniu. I-am zis că revin cu impresii, așa că m-am pus pe testat și instalat extensia.

Recunosc că am fost puțin reticentă la început știind că am deja o groază de extensii instalate și care ma ajutau zi de zi și nu am vrut sa se blocheze ceva, să am probleme, buguri… Dar nu a fost cazul.

Screenshot (1)

Foarte pe scurt: Cofffre este o extensie de Chrome care urmărește când scad prțurile produselor din magazinele online și apoi te anunță pe mail când o nouă reducere e disponibilă. Din câteva clickuri îți faci o listă de produse dorite și apoi astepți să vină reducerile la tine.

LINK EXTENSIE IN CHROME STORE (și da, este disponibilă doar pentru Chrome momentan) https://chrome.google.com/webstore/detail/cofffre/ikepgbcegfohlhldfnpegfocaffdnmne?hl=ro

Practic s-a pornit de la o nevoie – așa cum toată lumea își doreste să cumpere produse mai ieftine, inclusiv online, drept dovadă și perioadele de reduceri tot mai des întâlnite la magazinele online românești și pentru a nu mai intra zi de zi să verifici daca a scăzut/crescut prețul produsului vânat… acesta extensie pentru browserul Google Chrome rezolvă această problemă.

Vei primi un mail de acest gen, așa cum am primit și eu acum două zile:

Screenshot

 

Așa că tocmai ce am aflat că periuța electrică pe care pusesem eu ochii acum ceva vreme e redusă cu 20%. Tare!

Cofffre se dorește deci a fi un asistent de shopping pentru oamenii ocupați, dar și pentru cei care urmăresc cele mai bune prețuri pe un termen mediu. Este ajutorul perfect pentru a fi la curent cu prețurile produselor pe care le dorești sau pe care vrei să le faci cadou.

Screenshot (2)

Așa arata extensia instalată și când vrei să-ți adaugi un produs nou pe lista de așteptare. După cum se și vede, un umidificator pentru dormitor îmi cam face cu ochiul și voi aștepta (cât e cazul, o zi, o lună, nu știu) să vad când o să fie la reducere. Nu e grabă din partea mea și aștept mail cu notificarea.

***

Și totusi nu poţi urmări produsele din toate magazinele online din România, însă la cele mai importante magazine se poate. Aici sunt câteva magazine la care poţi urmări:

Cofffre-Asistent-de-shopping

Fondatorii Cofffre sunt Cristi Manafu, Orlando Nicoară, Andrei Petcu și Răzvan Tîrboacă și ca să nu mai scrollezi prin articol, de AICI poți descărca extensia pentru Chrome.

3 Responses to “Extensia Cofffre și notificările cu produsele reduse din magazinele online”
  1. Oana says:
  2. Razvan Tirboaca says:
  3. Ioana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *