Fara stare acasa. Plec in tabara de fotografie pentru bloggeri

Nu-mi puteam incepe anul mai bine…  fug de duminica noaptea si pana joi (6-9 ianuarie) intr-o Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, de 4 zile, in Bucovina. 

Alaturi de Foto Union încep 2014 în forţă cu a VII-a ediţie a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri. 

Voi merge alături de colindători prin case bucovinene, abia aștept să-i văd pe cei mici îmbrăcați în straie de sărbătoare, să ascultăm slujba de Crăciun la Mitropolia Biserici Ortodoxe de Stil Vechi, Mănăstirea Slătioara, să vedem apoi locuri cu tradiție (Cetatea de Scaun a Suceavei, Râșca, Bogdănești, Drăgușeni, Cornu Luncii) și să ne bucurăm de tot ce ne poate oferi Tabara de fotografie powerd by Foto Union. 

Mi-am început deja bagajele, duminică noaptea am un loc cald, la cușeta, alături de o gașcă mare de (cred ca suntem 12) bloggeri. Ne așteptă un drum lung București – Suceava.  Revin cu noutăți și stați cu ochii de instagram, facebook și hastag #tfb7 pentru că voi încerca să împărtășesc cu voi spiritul de sărbătoare întâlnit acolo.

Sper să învăț să fac poze mai bune în tabăra de fotografie și să mă bucur ca un copil de această mini vacanță, căutând puritatea unor tradiții vechi de sute de ani. Si mai sper să găsesc zăpadă și o căruță care să ne plimbe pe acolo de Craciun #PeRitVechi.

1504134_631042633624027_1953966532_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *