#fieca spiritul Redescopera Romania sa dainuie prin voi toti

Cum as putea rezuma intr-un cuvant experienta #dinRomania? Raspund pur si simplu: redescoperire.

Dupa cateva ore bune de somn in care m-am recuperat, am revenit la realitatea monotona, asta dupa ce-am trait sapte zile o experienta prea dementiala ca sa fie adevarata. Azi mi-am revenit in forta, rememorez momentele pline de umor petrecute alaturi de oamenii frumosi de peste tot din tara si realizez ca a fost cu adevarat o expeditie reusita!

Ma simt extrem de onorata ca fac parte din echipa Redescopera Romania si tin sa precizez ca ce s-a intamplat saptamana trecuta mi-a depasit asteptarile. Pentru munca si eforturile depuse, echipa Petrom, precum si helperii si sponsorii BCRDacia,RomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman, merita toate laudele si aplauze pentru ca au facut totul ca participantii sa se simta bine si sa promoveze spiritul #dinRomania. Razvan a scris pe blog despre intreg traseul din aceasta prima expeditie din 2011.

A depasit cu siguranta asteptarile tuturor, mai ales pe ale noastre, membrii noi, aflati la prima editie din 2011.

Am aratat tuturor ca suntem o echipa UNITA, in care oamenii din online sunt apropiati, se sprijina si se respecta, iar la distractie facem “hausss”! […si nu ne-am transformat fara internet non stop si telefoane mobile!] Recunosc, prima seara a fost mai greu, insa ne-am distrat cu tacul jucand biliard si nu cu mouse-ul si tastatura.

Ca asa-i traditia!

Azi a fost o zi trista pentru intreaga echipa Redescopera Romania. Am asteptat cu totii sa ne cheme Bobby jos la receptie si sa ne spuna traseul… Ma tot uit prin camera si nu o vad pe Bogdana. Mi-e urat fara voi toti asa cum m-ati obisnuit… Asteptam insa cu o inima ASA DE MARE surpriza de la Doru. Sunteti de-a dreptul magici si nici nu va puteti inchipui cat de multe am putut invata de la voi in tot acest timp. Un lucru e cert: Augustin a incercat sa nu ma plictiseasca 😀 [pactu’]

[Secretu’] Port si acum cand scriu acest post tricoul “Redescopera Romania“. Il pastrez cu mare drag si dor de voi toti!
Sincer, cu tot respectul vă iubiesc pi tăţi!
One Response to “#fieca spiritul Redescopera Romania sa dainuie prin voi toti”
  1. ovidiu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *