Gala Avon “125 de femei pentru schimbare”

Ne pregatim pentru final de campanie “Avon sarbatoreste 125 de femei pentru schimbare.
De cateva ore sunt mandra posesoare a unei rochii minunate (reactii pe facebook).
Rosie ca focul sa-mi surada norocul!

Despre campanie: 

Timp de 3 luni am descoperit cu ajutorul vostru femei care fac lucruri extraordinare, schimband in bine viata lor si a celor din jur. Pentru ca merita sa fie cunoscute, va invitam sa impartasiti tuturor aceste frumoase povesti de viata! Intrati acum in Galeria povestilor si veti descoperi femei care au construit organizatii pentru a-si ajuta semenii sau pentru a schimba in bine mediul in care traiesc; veti intalni antreprenoare ambitioase, care povestesc cum au reusit sa duca mai departe pasiunea si s-o transforme intr-o afacere de succes, ecologiste infocate, dar si designeri, stilisti, scriitoare, medici si exploratoare! Sursa: avon125.ro

Toate sunt povesti frumoase, care va fac sa zambiti gandului ca si voi puteti schimba in bine viata voastra si a celor din jur!

A venit momentul sa ne sarbatorim astazi in cadrul galei AVON “125 de femei pentru schimbare”! In aceasta seara, entuziasmul nostru molipsitor, energia neobosita si curajul cu care luptam pentru schimbarea in bine vor fi aplaudate de o tara intreaga!

Te vedem astazi  la Muzeul National de Istorie al Romaniei, Calea Victoriei, Nr. 23, ora 19:00. Dress code pentru invitati: alb & negru.

Tuturor femeilor care viseaza la o schimbare in bine in viata lor le spun “Viata e un joc. Fiecare jucator trebuie sa accepte cartile pe care le primeste. Dar, o data ce aceste carti sunt in mana jucatorului, el trebuie sa decida singur cum sa joace ca sa castige. Trebuie sa avem numeroase ocazii de joc. Trebuie sa decidem daca ne asumam un risc sau nu, iar daca o facem, trebuie sa ne asumam si consecintele. Nimic nu provoaca un stres mai mare decat aceasta hotarare pe care trebuie s-o luam, dar ea ne ofera in acelasi timp si posibilitatea dezvoltarii noastre launtrice.

Daca oamenii te plac, se simt relaxati in preajma ta. Ei iti vor acorda atentia lor neconditionata si isi vor deschide sufletul in fata ta! [asta subliniam si in prezentarea mea din mai 2011
Munca, determinare si pasiune”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zambete sincere si suflete deschise, pline de bucurie si speranta! Felicitari tuturor!

2 Responses to “Gala Avon “125 de femei pentru schimbare””
  1. Roscata says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *