Gaseste-ti stilul pe Trendi.ro

 “Simplicity is the keynote of all true elegance.” 

Am vesti bune pentru prietenele mele dichisite care-mi citesc blogul. Ciprian Dragoi a lansat de curand – TRENDI.ro –  primul generator de colectii de haine si accesorii din Romania ce este dedicat femeilor si barbatilor ce sunt pasionti de fashion si de trenduri vestimentare.

… pentru ca nimic nu spune mai mult despre o femeie decat felul in care se imbraca, isi combima piesele vestimentare, isi alege accesoriile si-si da ultimele retusuri, nu? Este si asta o arta si eu zic ca o putem descoperi impreuna. Inca e loc de mai bine.

Cam asta e si ideea acestui portal de fashion:  poti invata si cum sa te imbraci frumos si ce accesorii sa alegi unei anume vestimentatii, indiferent de anotimp. Oricine poate creea o colectie vestimentara si nu dureaza mai mult de 5 minute, colectie pe care ceilalti utilizatori o gasesc si o si pot cumpara online.

Potriveste haine, accesorii, incaltaminte si creeaza colectii vestimentare!

 Trendi.ro are si un slogan simpatic Gaseste-ti stilul si aduna peste 150.000 produse vestimentare/ accesorii si incaltaminte de la cele mai importante branduri vandute de catre cele mai bune magazine de haine din tara, ce au in comun eleganta, rafinamentul si bunul gust.

Care e povestea din spatele Trendi.ro? 

Pentru Ciprian a fost in prima faza o provocare tehnica, ca mai apoi sa devina (cu ajutorul personelor pasionate de acest domeniu) un etalon in materie de stiluri vestimentare. A scris despre asta si pe site: 

“Cum nu toata lumea are simtul modei, era nevoie de un loc unde cei privilegiati cu acest talent sa-l poata impartasii cu cei mai putin norocosi. In acest fel daca esti o persoana cu simtul frumosului si cateva minute libere, poti creea colectii pe care ceilalti le pot cumpara fara a-si face griji ca pantofii nu se potrivesc cu geanta de pe umar. In felul asta le faci viata mai frumoasa unor persoane pe care nu le cunosti si ti-o faci si tie vazand pe strada numai combinatii de culori potrivite si persoane fericite.” 

Pe Trendi.ro se desfasoara in aceasta perioada (15 nov. – 25 nov.2012) si un concurs in colaborare cu Boutique Mall, unde poti castiga un voucher de 250 lei. Pentru mai multe detalii, intra pe pagina de concurs. Creeaza si tu o colectie si vezi cat de usor e…

Si acum sa ma laud si eu cu cateva colectii de pe Trendi. Ele sunt mai multe, le vezi pe aici

Trendi are si pagina de Facebook si articole de fashion. Ne vedem prin zona. 
Eu am fugit acum sa ma insipir din colectiile existente… 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *