Gesturi ce pot schimba vieti. Surpriza de la Digital Divas 2014

refuz să cred că am prieteni care nu știu de proiectul meu de suflet Globuri cu Suflet, inițiat încă din toamna 2009 și care crește an de an tot mai frumos, sprijinit de oameni cu suflet, răsfățând mulți copilași nevoiași (din Bucuresti si din jud Iași) de Moș Nicolae.

Anul 2009 a fost un an trist pentru mine, venise criza,  îmi pierdusem și jobul, am rămas totuși în Iași cu gânduri pozitive chiar dacă nu-mi mergeau toate tocmai bine… în acea perioadă am învățat despre cât de mult înseamnă să te ajute cineva, în momente în care ai nevoie, iar uneori ajutorul să vină de unde te aștepți cel mai puțin… Din puținul meu de atunci am simțit nevoia să ofer, șă fac oamenii mai fericiți și să încep un proiect alături de bloggerii ieșeni. Practic așa am început Globuri cu Suflet, sprijinită de mulți bloggeri și oameni activi din online (Alex Taradaciuc, Iulia Seaqxx, Mihaela Anghel, Somnulescu, Leluc).

Pe scurt, toate cele 5 editii se regăsesc aici: Globuri cu Suflet (6 dec 2009 – 6 dec 2013) cu filmelete, poze si impresii de la fiecare editie.

Ieri în cadrul galei Digital Divas 2014 am primit un premiu simbolic – premiul 3 la categoria Best Bloggers for Social Causes – pe care-l împart cu Anda Pintilie, coordonatoarea proiectului Globuri cu Suflet din Iasi. Noi cam tot ce ne dorim e să avem, în continuare, spor, sprijin și ambiție în fapte bune! În iarna sperăm să avem oameni tot mai mulți oameni implicați în proiect, chiar și din alte orașe, ajutând un numar cât mai mare de copilași. Așa că aștept să mă contactați și să facem lucruri frumoase, bine?

cei mici de la Școala nr. 5 mi-au zis încă de luni că abia așteaptă să vină Moșu cu Globuri cu Suflet și că mai avem fix jumatate de an până atunci! Gogomanii sunt cu ochii pe calendar! 😀 Am fugit în pauză de la birou să-i văd și pentru a face împreună o salată de fructe… îi vezi în acțiune prin poze. M-am bucurat să-i revăd sănătoși, mai mari, mai energici, având și un tablou pictat de ei, cu maci, surpriză pentru mine, așa, ca de 1 iunie. Deci cum să nu-i iubești?

La Digital Divas 2014 a fost frumos, ca de obicei –  energie multa, comunicare, networking, inspiratie, inghețată bună si nu în ultimul rând, am mai aflat din tendințele și oportunitățile pe care comunitatea online de beauty și fashion trebuie să le aibă în vedere. Felicitari Evensys si AVON pentru organizare!

*** și dacă mai ai timp, poți răsfoi și alte proiecte inițiate prin 2010- 2011, în Iași
– Final campanie “10 pentru primul meu calculator” – prima editie, aprilie 2010, 
Al doilea calculator ajunge la Alexandra – a II-a editie, iunie 2010 
apoi de Imbratisam lectura prin 2011… A fost o perioadă frumoasă! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *