Globuri cu Suflet 2013 – Final editia a V-a

Pe 6 decembrie 2013 am facut 5 ani de Globuri cu Suflet, un proiect de suflet pus la cale inca din noiembrie 2009 alaturi de bloggerii ieseni Alex si Iulia. Eu nemaifiind intr-o liga studenteasca, terminasem facultatea de un an, ii duceam dorul. Acolo am invatat ce inseamna cu adevarat o echipa unita, un deadline, un proiect reusit si munca in echipa. Asta-mi lipsea! La master eram la ID si nu aveam deloc proiecte de grup, iar eu  imi doream sa nu pierd acel sentiment de implicare, de responsabilitate, de bine. Am simtit atunci ca alaturi de bloggerii ieseni pot pune bazele unui prim proiect – Globuri cu Suflet, urmand mai apoi si altele: Imbratisam lectura si 10 pentru primul meu calculator, ambele in doua editii. Chiar daca m-am mutat in vara 2011, Globuri cu Suflet se organizeaza in continuare in Iasi (multumim, Anda) si aici, in Bucuresti.

Odata ce ai donat, iti va fi greu sa te opresti.

Anul acesta ne-a iesit mai bine ca oricand, semn ca se poate si ca un sigur om poate mobiliza alte zeci de persoane intr-un timp foarte scurt de organizare. Practic, in 2-3 zile Cristian Serban a reusit sa stranga pentru campanie 3.700 lei. A pus la cale pe Seopedia o Oferta publicitate Facebook deosebita (cu caracter umanitar) si orice companie putea obtine o postare personalizata pentru suma de 10 euro, pe pagini active de Facebook cu peste 2 milioane de fani. Multi au profitat de oferta, altii au oferit bani fara sa ceara ceva in schimb si astfel Cristian a dat statul donatiilor din acest an. Multumim Baciu Adrian, Aurelian Pencea si Octavian Jomir si tuturor celor care s-au gandit la cei mici din campanie.

Cristian a fost singur la cumparaturi pe 4 decembrie si a luat surprize pentru cei mici. Tot atunci mi-a dat si 2.200 lei pentru a ma descurca la cumparaturi, alaturi de Irina si Alina, invatatoarele celor mici.

si continui cu multumiri…

Multumim Adrian K., un tip pe care nu-l cunosc personal, e plecat din tara de cativa ani, insa ne conversam inca din 2010, cand a donat prima data pentru campanie si uite cum a facut o obisnuinta din asta!

Multumim Cristi Ignat pentru donatie si incredere in ce facem noi pentru cei mici,

lui Adrian Aghinitei (nu ne-ai uitat! Multumim!),

Valentinei Volcinschi (m-ai surprins tare placut),

echipei Borealy.ro pentru implicare si incredere,

lui Ciprian care ne-a dat o mana mare de ajutor!

va pup, va imbratisez si va laud pentru ca meritati toata admiratia.

Am adunat de la prieteni donatii de aproximativ 1000 lei si vestile bune nu s-au oprit aici…

In scurt timp m-a anuntat Roxana ca echipa 2 Parale doneza pentru Globuri cu Suflet si asa au dat si ei startul unui nou val de donatii de la afiliati si advertiseri.

Multumesc mult si invatatoarelor Alina Sfirlea si Irina pentru ajutor, entuziasm, implicare. Am tot stat in magazin seara pe 5 dec pana tarziu, la cumparaturi, unde am lasat  la casa aproximativ 2700 lei.

1451602_557874254304969_421914525_n

Multumesc si celor mici de la scoala. Noi am fost si la cei 13 copilasi de la clasa a III-a, insa inainte am trecut si pe la o alta clasa, cu alti nazdravani mai mici (cred ca 6 la numar). Le-am dus si lor papusele, masinute, fructe si multe dulciuri.

Mos Nicolae a stat cu nasul lipit de geam inca de la prima ora si ne-a vazut plini de zambete, cu multe cadouri in brate si chiar lacrimi de fericire in ochi! Va multumesc! 

Pe 22 decembrie Cristian ne-a mai ajutat cu suma de 300 lei pentru a lua doi brazi, instalatie, bateala, globuri, bomboane de pom, tot ce inseamna un brad bogat. Un brad a ajuns la familia lui Vali si un brad la familia Alexandrei.

Cu banii ramasi de la donatii am cumparat alimente si haine pentru cele doua familii.

Multumim pentru donatii: Razvan TucaliucCristina Pana, Emanuela Baciu, echipei fxfashion & Marius MorariuIoana Oncioiu (in special pentru sponsorizarea de la P&G si a jucariilor ), echipei SomProduct SRL!

Pe 21 decembrie am avut intalnire  si cu cateva mamici abuzate de sotii lor, din centrul Maternal Agar. Ele au stiut ca am pregatit ceva frumos (doar) pentru cei mici. 30 de pachete cu tot felul de cosmetice au mers catre ele. 

Campania Globuri cu Suflet e realizata cu bucatele din sufletul fiecarui organizator sau sponsor sau sustinator! Toate pozele sunt aici.

Multumesc si eu tuturor pentru cel mai mare cadou, acela de a avea alaturi oameni implicati care m-au ajutat si au pus cu totii umarul pentru a schimba putin lucrurile din jur. Un Nou An plin de bucurii sa aveti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *